Pustolovi koje je nemoguće ne voleti

Ako ste rođeni na ovaj dan: U 18, 26 i 33. godini života dogodiće se nešto što će vas šokirati

0

Malo ste ljubomorni, a morate se izlečiti i od navike da razmišljate ili govorite sarkastično o drugima, čemu naginjete...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rođeni 21. maja - vrlo ste saosećajni. Od onih ste ljudi koji sve burno doživljavaju i pate sve patnje čovečanstva. Blago ste religiozni, ali ne u klasičnom smislu. Iskreni ste i imate snažna ubeđena.

 

Najverovatnije ćete puno putovati, posebno u tropske krajeve gde morate biti obazrivi prema svom zdravlju, jer se u suprotnom možete izložiti ozbiljnoj opasnosti da umrete od groznice. U 18, 26 i 33. godini života čudni događaji će se desiti u vašem životu, koji će vas prosto šokirati. 26. mart će se puno puta pokazati kao srećan dan za vas.

 

Numerologija: Otkrijte šta vam brojevi predviđaju u ovoj godini

 

Malo ste ljubomorni, a morate se izlečiti i od navike da razmišljate ili govorite sarkastično o drugima, čemu naginjete. Volite dom i domaći život, a ovo mnogo više važi za žene nego muškarce koji su rođeni na današnji dan. Istovremeno, volite druženja i uživate u ovozemaljskim stvarima.

 

Prirodno ste skromni i povučeni, ali u isto vreme i ambiciozni, imate snažnu želju da se popnete na najvišu prečku na merdivanama kojima se uspinjete. Bili biste dobar doktor. Žene rođene na današnji dan mogu biti izvrsne medicinske sestre ili negovateljice bolesnih. Nikada nećete žudeti za obožavaocima - vaš problem, po svemu sudeći, biće taj što ćete ih imati previše!

makonda-tracker