šta vam donosi 2017.

Numerologija: Otkrijte šta vam brojevi predviđaju u ovoj godini

0

Antički filozof Pitagora se intenzivno bavio matematikom a osim toga začetnik je numerologije. Verovao je da su brojevi osnovni princip univerzuma i da utiču na čoveka i generalno i individualno

 

 

foto: Profimedia

5

Ovo je godina u kojoj ćete dobiti rezultate rada iz prethodnih godina. Budite spremni i na razne promene. Trudite se da izađete iz rutine i navike koliko je to moguće. Zapitajte se kada ste nešto uradili prvi put? Ovo je godina avantura i novih poduhvata. Moguća su neka lepa putovanja.


6

Godina ličnih odnosa i ljubavi. U vašem fokusu će biti ljubavni i porodični odnosi. Prihvataćete mnoge žrtve i obaveze ali pripazite da ne preuzmete na sebe previše pa da budete ojađeni, frustrirani i pasivno agresivni. Imajte na umu da ćete najbolje brinuti o drugima ako brinete o sebi. Vi ste snažna stena i oslonac dragim osobama u svom životu i želite da volite i služite druge ali nemojte zaboraviti da morate i sebe da negujete, tako ćete biti još korisniji i sebi i drugima. Ovo je godina romantike, ljubavi i strasti, biće mnogo lepih trenutaka. Moguća su nova poznanstva i nove veze. Veze koje su na solidnim osnovama se mogu podići na viši nivo, zajednički život, veridba, brak.
Veze koje su loše će ove godine završiti raskidom ili razvodom.

 

Bila je SEKS simbol a sada joj nude samo uloge starice: Kim Katral napustila glumu i evo čime će se baviti (FOTO)

 

7

Ovo je godina kada ćete se osećati usamljeno ili malo distancirano ali i godina u kojoj ćete osećati potrebu da se osamite. Godina može biti teška za odnose. Dajte si svaki dan malo vremena da napunite baterije. Mnogo ćete razmišljati, tražiti dublji smisao, analizirati i filozofirati. Mogući su i upečatljivi snovi. Veoma duhovna godina u kojoj radite na sebi. Prethodne godine ste bili u potpunosti okrenuti drugima a ove godine želite mir i tišinu i da budete sami.


8

Ovo je godina moći i autoriteta i u fokusu vam je posao i odnosi sa kolegama i pretpostavljenima. Moguć je uspeh u karijeri ali i sukobi sa autoritetima, svađe ili suprotstavljeni interesi sa kolegama i šefovima. Biće važno da budete uravnoteženi. Život će pred vas stavljati situacije u kojima morate da vagate svoje postupke i reči i da birate između dobra i zla, šta je pravedno a šta nije.

 

Naše poznate dame ga obožavaju: 10 razloga zašto je dobro trenirati ples


9

Kako piše Rut Drejer u svojoj Numeroloogiji, ovo je godina završetaka i kraj devetogodišnjeg ciklusa u vašem životu. Sve što treba da se završi, završiće se. Sledeće godine je novi početak za vas i zato napravite veliko spremanje, oslobodite se svega što je višak, u vašem stanu, u vašim odnosima i u vašem životu uopšte. U ovoj godini su moguće velike ljubavi ali se može desiti da kratko traju. Ako treba da se nastave, nastaviće se.

makonda-tracker