Iz dana u dan do 10. aprila 2017. godine

Turbulentno: Budite oprezni s partnerom, prećutite koliko god vi bili u pravu!

0
Venera će ove sedmice biti pravi izazov, jer se već prvog dana u svom retrogradnom hodu vraća u znak Riba i kako je tamo egzaltirana - mnogi bi pomislili da će doneti romantične susrete, zaljubljivanja pa i ljubavi. Ipak, nije sve tako lako...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Znak Riba jeste mesto njene egzaltacije, ali nije mesto njene sreće, bar ne u svetovnom životu koji većina živi. Ona je idealna za kreativni rad, za ideje, maštu koja boji najlepše želje, ali za ljubavi u realnom svetu - nije. Možete se zaljubiti, idealizovati, biti na sedmom nebu, ali i razočarati (Venera kvadrat Saturn).

 

Iste nas sedmice očekuje i kvadrat sa Saturnom, pa će realni Saturn zaljubljenoj Veneri pokazati šta je realnost, a šta su snovi. Budite oprezni ukoliko se upuštate u tajne ljubavi, jer će vas u ovom peridu samo takve i zanimati (retrogradna Venera na 29 stepenu Riba). Ukoliko ipak uđete u tako nešto, mora to biti tajna nad tajnama, i od sebe samog skrivena. Ovo su posebne veze, posebne emocije i susreti. Bude najjaču ljubav, ali mogu doneti i razočarenje, ukoliko ne budete sve vreme bili svesni situacije u kojoj ste se našli.

 

Kada je novac u pitanju, nikakve investicije nisu dobre. Iako će vam novac sam iz ruku odlaziti, pokušajte da svoje troškove svedete na minimum.

Ove će sedmice Venera biti pravi izazov. Već prvog dana, u svom retrogradnom hodu, vraća se u znak Riba i kako je tamo egzaltirana, mnogi bi pomislili da će doneti romantične susrete, zaljubljivanja pa i ljubavi. Ali nije sve tako jednostavno. Znak Riba jeste mesto njene egzaltacije, ali nije mesto njene sreće, bar ne u svetovnom životu koji većina živi. Ona je idealna za kreativni rad, za ideje, maštu koja boji najlepše želje, ali za ljubavi u realnom svetu - nije.

 

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 31. marta do 7. aprila

 

Možete se zaljubiti, idealizovati, biti na sedmom nebu, ali i razočarati (Venera kvadrat Saturn). Iste nas sedmice očekuje i kvadrat sa Saturnom, pa će realni Saturn zaljubljenoj Veneri pokazati šta je realnost, a šta su snovi. Budite oprezni ukoliko se upuštate u tajne ljubavi, jer će vas u ovom peridu samo takve i zanimati (retrogradna Venera na 29 °Riba). Ukoliko ipak uđete u tako nešto, mora to biti tajna nad tajnama, i od sebe samog skrivena. Ovo su posebne veze, posebne emocije i susreti. Bude najjaču ljubav, ali mogu doneti i razočarenje, ukoliko ne budete sve vreme bili svesni situacije u kojoj ste se našli.

 

Kada je novac u pitanju, nikakve investicije nisu dobre. Iako će vam novac sam iz ruku odlaziti, pokušajte da svoje troškove svedete na minimum.

Od četvrtka Saturn kreće retrogradno i u toj svojoj retrogradnosti u subotu će napraviti kvadrat sa Venerom, pa se već unapred pripremite za post i odricanje. Dan pre ovog egzaktnog kvadrata, Sunce će imati opoziciju sa Jupiterom od kojeg će ići u kvadrat sa Plutonom. Jako i egzaltirano Sunce u Ovnu, probudilo je u mnogima jaku želju da započnu neke nove poslove ili da uđu u neke nove odnose, ali ovaj aspekt sa Jupiterom doneće vam neko razočaranje.

 

Ovo je aspekt neostvarenih želja, neostvarenih planova, pa u naletu energije i megalomanskih planova, koji svakako uz opoziciju prete da se ne ostvare, pokušajte da se umirite, opustite i ako je već Jupiter taj kojeg Sunce izaziva, najbolje bi bilo da uradite nešto u njegovoj simbolici, otputujete, izađete u prirodu i uspostavite balans sa sobom (Jupiter u Vagi), razmišljajte o odnosima, ujedinite ih u sebi ili jednostavno budite u tišini preko molitve, meditacije ili neke obimne, ali lepe ljubavne knjige (Jupiter u Vagi).

 

( Izvor: Profesionalanaastrologija.com, Paula Ključević )
makonda-tracker