Merkur ulazi u znak Ovna

Nakon OVIH saznanja i susreta: Za vikend od zvezda očekujte POKLON

0
Nakon aspekata koji su u prethodnom periodu doneli neke sudbinske događaje i susrete, ovo je sedmica u kojoj će se mnogi suočiti sa onim što su im eklipse donele.

 

Dok Mesec bude išao znakom Škorpije...

 

foto: PRofimedia

U svakom slučaju, ako ste planirali odmor i dato vam je da ove dane odmarate, iskoristite to na najbolji mogući način, jer će već u petak napeti aspekt između Sunca i Saturna probuditi ambiciju, ali kako je kvadrat preko promenljivih znakova, odustaćete od svega što započnete, nedostajeće vam istrajnost, strpljenje i strategija.

 

Ponekad samo želja nije dovoljna, potrebna je i volja i motiv i snaga, koju nećete imati u onoj meri koja je dovoljna da se ta ambicija ostvari, pa se može javiti frustracija i nezadovoljstvo. Imaćete osećaj da nešto želite, ali da ste nemoćni da to i ostvarite.

 

Sve do kraja dana dok bude Mesec išao znakom Škorpije, ne planirajte i ne započinjite nikakve poslove. Ovo je vreme kada su vam i same emocije „u padu", kada ste ranjivi, kada ste osetljivi, kada gubite. Izaberite ove dane za praštanje i tugu. Ako želite da vas emocije manje bole, bacite se na detoksikaciju organizma, post ili sredite svoj prostor tako što ćete se osloboditi svih stvari koje ne koristite i koje vam nisu potrebne.


Budite u pripravnosti: U noći punog Meseca u Devici čudesna energija pokazaće vam put ka ljubavnim snovima

 

Oslobađanjem na fizičkom nivou oslobodićete se nepotrebnog tereta sa duše (Mesec u Škopriji). A vikend na kraju sedmice, vrlo je romantičan i lep. Mesec će ući u znak Strelca, Merkur će sa Venerom napraviti divnu atmosferu za lepu i prijatnu komunikaciju, ljubavni susret ili avanturu. S obzirom da je Venera retrogradna i da vas svakako čeka neka stara ljubav, usudite se da i vi ovog puta pošaljete poruku ili je nazovete. Vreme kada se karmičke ljubavi započinju, a stare obnavljaju ili definitivno završavaju.

 

U svakom slučaju, pre svakog kraja, neki početak mora da se dogodi, a svemu tome romantičnu atmosferu i ambijent svakako će napraviti Sunce na samom kraju poslednjeg znaka Riba. U ponedeljak ulazi u Ovna, pa iskoristite taj vikend za jedan divan i romantičan izlet, susret, putovanje ili šetnju kraj reke.

( Izvor: Profesionalnaastrologija.com )
makonda-tracker