Od 10. marta do 20. aprila 2017. godine

Ovo su znaci da se vrata ljubavi otvaraju: Mars se kreće znakom Bika, i promeniće SVE

0
Pre Bika, Mars je boravio u Ovnu i terao nas je u akciju bez prethodnih analiza i razmišljanja o tome da li je nešto dobro za nas ili nije. Ovnovski Mars prvo skoči potom kaže "hop".

 

U ljubavi težimo dodirima...

 

foto: Profimedia

Kvalitet namirnica i hrane koju kupujemo mogli bi postati tema javnih polemika i istraga. U fokusu je sve ono što nam je nužno da bismo preživeli, a pritom se neće birati sredstva do cilja. Naime, ovaj Mars u ljudima može probuditi i okrutnost kao i beskompromisnost, naročito ako se osete ugroženima.

 

U ljubavi težimo dodirima, senzualnim iskustvima, mirisima, svemu onome što budi erotičnost. Uživanje i hedonizam za mnoge će biti okidač koji će ih podstaknuti na delovanje. Ali u podlozi svih aktivnosti biće sigurnost. Izvesna je nesklonost riziku, pa se nećemo olako upuštati u neizvesne situacije. Možda ćemo se češće susresti s posesivnošću, proglasiti nekog sebičnim, samozadovoljnim, shvatiti da trenutno ne možemo da uspostavimo kompromis i dogovoriti se.

 

Da bismo "omekšali" tu tvrdu energiju bikovskog Marsa trebali bi izbegavati forsiranje i požurivanje događaja. Kažite šta želite i šta vam je potrebno, ali nemojte suprotnu stranu gnjaviti ucenama i pritiskati zahtevima. U tom ćete se slučaju ili suočiti s erupcijom tuđeg besa ili s begom i potpunom distancom. Strpljenje i iskrena komunikacija biće ključ zdravih međuljudskih odnosa.

Želite li nekoga u ovom razdoblju zavesti, skuvajte ukusnu večeru, pripremite vruću kupku ili masažu s mirisnim uljima.

 

Ovako ćete HOROSKOPSKIM ZNAKOM privući neverovatan broj pratilaca na Instagramu!

 

Kad je zdravlje u pitanju, što više boravite u prirodi i na otvorenom. Bavite se opuštajućim aktivnostima, vrtlarstvom, slikanjem, skladanjem, preuređivanjem doma, kuvanjem i sl., tako ćete se najbolje rešavati stresa. Više pažnje potrebno je posvetiti grlu, glasnim žicama, vratu, štitnoj žlezdi i genitalnim organima.

 

Znakovi kojima će ovaj tranzit Marsa ići na ruku su Jarac i Devica, oni sada mogu bez većih zastoja ostvariti zamišljeno. Bikovi će biti produktivni, ali i nemirni, potrebno im je mnogo više kretanja i fizičke aktivnosti. Biće i strastveni i spremni za ljubavni lov. Rakovi i Ribe imaće više energije i odlučnosti, Škorpije će morati da rešavaju odnose s drugima i da budu fleksibilniji ako žele da izbegnu sukobe.

 

Vodolije i Lavovi osetiće manjak volje i motivacije. Trebali bi pripaziti na zdravlje i manje se izlagati stresnim situacijama. Vrlo će verovatno u ovom razdoblju nešto prekinuti.

 

Ovnovi i Vage će se više baviti materijalnim i finansijskim pitanjima, Blizanci će nešto pripremati u tajnosti i biti pasivniji nego inače, dok će Strelčevi biti dosta zaposleni i usmereni na svoje zdravlje.

makonda-tracker