astro

Mesečni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u martu 2017.

0
Saznajte kojim znakovima se smeše nove ljubavne priče, a koga očekuje uspeh u poslu u martu 2017. godine
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

POSAO: Mnogo snage i optimizma je potrebno da pokrenete nove projekte. Ceo mesec je predstavljen energično kao potreba da se zaradi. Druga polovina meseca biće aktuelna za novitete. Saradnja sa Vodolijom, Blizanci, Vaga za one koji planiraju nov posao. Obično pregovarajte sredom i četvrtkom. Utorak je dan za akciju.Oprezno za sve muškarce koji imaju svoju firmu oko 10. u mesecu. Žena Ovan mora već od samog početka da se aktivira jer od ovog meseca marta zavisiće neka bliža budućnost. Najbolje je da se krećete i putujete i to vam je signal da možete brže da se vratite na pravi poslovni put.

LJUBAV: Aktuelna stvar tokom ovog meseca biće retrogradno kretanje planete Venera. Na Ovnovne ona utiče posebno je se i to retro kretanje odigrava u samom znaku Ovan. Ako ste slobodni, veoma plodonosan emotivni period. Mnoge osobe u vašem okruženju su željne vašeg društva. Rak, Vaga, Blizanci, Lav su oduševljeni pojavom Ovna. Žele svoje vreme da posvete vama. Partner može da vam oda priznanje za lep izgled. Ako ste u braku ne ulažite u nekretnine. Gledajte da se bavite poslovima koji donose profit putem kreativnosti. Pomračenja Sunca koje dešavalo neposredno pre retro kretanja Venere, može doneti i dalje problem u komunikaciji, ali krajem meseca se stvari stišavaju.

ZDRAVLJE: Obavezno pripazite na grlo, temperatura, visok krvni pritisak, sve je to osetljivo.

 

BIK

 

POSAO: Imate jaku energiju se istaknete tokom meseca. Idealni su Devica i Jarac, a zbog retrogradne Venere u Ovnu I sa njim možete sklopiti bolji poslovni dil. Za one koji ne rade i žele da se pokrenu, nebi bilo loše da imaju nekog Škorpijona, Vagu pored sebe jer su oni vaši i dobri saradnici, prijatelji. Poslušajte ih. Ako sarađujete sa osobom iz znaka Rak, ta saradnja vam se završava, brže nego što ste mislili.

LJUBAV: Kako je vaš vladar planeta Venera retrogradna tokom meseca, taj aspekat uglavnom će najviše osetiti pripadnici prve dekade i početak druge dekade znaka. Morate da stabilizujete vezu u kojoj ste. Vraća vam se partner sa kojim ste bili, morate biti stabilniji u odnosu sa njim, jer lako opet možete upasti u svađu. Bikovi koji planiraju brak, nega odlože bar za naredni mesec.

ZDRAVLJE: Pritisak, načinu ishrane, tečnosti u organizmu, osetljive tačke.

 

Slaba pozicija Venere u znaku vatrenog Ovna: OVO će najviše pogoditi Ovnove, Škorpije i Jarčeve
 

BLIZANCI

 

POSAO: Period koji nije preterano dobar za čekanje da se nešto značajno desi jete povezano sa ovim sazvežđem. Problemi mogu biti ukoliko se poslovni planovi poklapaju sa inostranstvom. Nešto što je dobro u ovom trenutku za Blizance je posao koji traži stalno kretanje ili putovanje u neko bliže mesto. Blizanci koji je bave umnim radom mogu očekuvati uspeh posle 20. u mesecu. Dobri dani za komunikaciju, ugovore, pregovore od srede do petka. Ne pregovarajte sa ženama koje su vam navodno prijateljice.

LJUBAV: Blizanci prve i druge dekade imaće priliku da se vrate staroj ljubavi, posebno oni koji imaju podznak Jarac, Ovan ili Škorpija. Tu može biti iskrenih izliva emocija, koje su nekada bile blokirane a sada traže svoj put sreće. Vikend je period kada možete da se opustite i imate više sreće u ljubavi. Oni koji su braku moraju da se posvete partneru mnogo više nego što misle. Skloni ste da zapostavljate bračne dužnosti, ne zato što ste nezainteresovani već zato što zaboravljate, često se ponašate kao dete. Ozbiljnost vam treba.

ZDRAVLJE: Više šetnje, kretanja. Svoje slobodno vreme možete da iskoristite tako što ste posvćeni sebi a ne drugima.

 

RAK

 

POSAO: Žene Rakovi mogu imati ozbiljnih problema na poslu ili u kolektivu. Vaša deseta kuća koja pokazuje karijeru i uspon, nije prikazana na zavidnom nivou, baš naprotiv. Mars i Uran su vam možda doneli u nekom trenutku poziciju ali sa retrogradnom Venerom, nećete imati takta sa okolinom, niti sa ženama. Posebno možete biti u kofliktu sa Ovnom, Jarcem, Škorpijom. Koliko god da se trudite, moraćete da menjate svoj sistem vrednosti ali i rada ukoliko želite da budete tu gde ste, u suprotnom, stoji vam otkaz ili samovoljno napuštate poziciju.

LJUBAV: Emotivno ste u lošoj energiji. Posebno oni koji imaju brak ili stalnu vezu mogu biti opterećeni vernošću partnera. Ovo realno nije sjajan period ali nije nemoguće izaći iz njega. Sačekajte kraj meseca kako biste osetili olakšanje. Rak koji traži svoju idealnu polovinu može je naći pored Blizanaca ili Ribe. Partner koga treba da upoznate je iz inostranstva.

ZDRAVLJE: Problem sa šećerom, kožom, nervozom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog Darka Cvetković, www.astrousluge.com )
makonda-tracker