Zvezde prognoziraju

Slaba pozicija Venere u znaku vatrenog Ovna: OVO će najviše pogoditi Ovnove, Škorpije i Jarčeve

0
Ove nedelje Mars obrazuje konjunkciju sa Uranom koji obrazuje i opoziciju sa Jupiterom, kao i polusekstil sa Neptunom. Jak Mars, a slaba Venera u Ovnu, takođe, upozorava na moguće probleme sa vidom, sluhom, zubima, glavoboljama...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pozicije Marsa i Venere, planeta akcije, seksualnosti i ljubavi u vatrenom Ovnu u kome se nalazi i tranzitni Uran - simbol flerta, najavljuju buru strasti, iznenadne raskide, ali i neočekivane obnove veza. To će najviše pogoditi Ovnove, Škorpije i Jarčeve koji mogu biti još energičniji, dinamičniji, strastveniji, ali i ljubomorniji i posesivniji.

 

OVAN

 

Vaš vladalac, Mars, u vašem znaku zajedno sa Venerom i Uranom, simbolima ljubavi i flerta, donosi vam priliv energije i pojačanu aktivnost na svim poljima, naročito ako zbog posla često putujete.

 

BIK

 

Sa Marsom, planetom strasti, u astrološkom polju tajni, krajem perioda možete da uđete u paralelnu vezu. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, mogući su problemi zbog partnerove ili ljubomore nekog člana porodice.

 

BLIZANCI

 

Aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Venere upozorava da budete oprezniji za volanom, naročito ako često putujete. U prvoj polovini perioda, veće su šanse za uvećanje prihoda i odlazak na kraći put.

 

Posesivnost, ljubomora, scene: Ovo su stvari koje možete da očekujete u vezi ako se zabavljate sa ovim pripadnicima Zodijaka

 

RAK

 

Pozicija Marsa i Venere, planeta akcije i ljubavi i vašeg vladaoca Meseca, simbola emocija u devetoj astrološkoj kući, oko 27. februara, donose vam susret sa osobom koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem.

 

LAV

 

Aspekti ljubavnih planeta i vašeg vladaoca Sunca nagoveštavaju mogućnost poznanstva sa senzualnom osobom na nekoj proslavi ili rođendanu. Moguć odlazak na zajednički put sa dugogodišnjim ili bračnim partnerom.

 

DEVICA

 

Polukvadrat između vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija i Marsa u vatrenom Ovnu nagoveštava strastveni susret sa kolegom. Krajem perioda, povedite više računa o dokumentima i vrednim predmetima.

 

 

Vage, Škorpije, Strelčevi...

 

foto: Profimedia

VAGA

 

Planeta sukoba, Mars, vladalac astrološke kuće ljubavi, u istom znaku u kome je i vaš vladalac Venera, upozorava da izbegavate rasprave sa partnerom, naročito ako se radi o nekoj Škorpiji, Biku ili Vodoliji.

 

ŠKORPIJA

 

Naglašen znak Ovna donosi vam iznenadni susret sa osobom koja nosi uniformu na radu. Pozicija vašeg vladaoca Marsa, najavljuje uspeh u poslu sa strancima ali upozorava da izbegavate rasprave sa nadređenima.

 

STRELAC

 

Mnoštvo planeta u astrološkom polju ljubavi, pod uticajem jednog od vaših vladalaca Neptuna, najavljuje strastveni susret s nekim vatrenim znakom, moguće na sportskom terenu, koncertu ili pozorišnom foajeu.

 

Mesec je osetljiv, još uvek u znaku Riba... OVDE saznajte šta to znači ZA VAS

 

JARAC

 

Mars, planeta inicijative vrlo blizu jednog od vaših vladalaca, Urana, simbola neočekivanih situacija, može da vam donese iznenadno razdvajanje od partnera. Krajem perioda, izbegavajte nepotrebne troškove.

 

VODOLIJA

 

Mnoštvo planeta u Ovnu, znaku u kome se nalazi i vaš vladalac Uran, upozorava da vodite računa o dokumentaciji i vrednim predmetima. Izbegavajte rasprave sa partnerom, naročito ako vas od njega deli veća razlika u godinama.

 

RIBE

 

Ojačana pozicija Marsa, planete seksualnosti, najavljuje susret sa atraktivnom osobom koja nosi uniformu na radu. Krajem perioda obavite važne poslovne dogovore sa strancima, kao i finansijske transakcije.

 

 

Sudbinska Venera

 

foto: Profimedia

Ove godine, Venera se u Ovnu zadržava duže nego inače (više od tri meseca, a obično ostaje oko tri nedelje u jednom znaku).

 

Od 3. marta do 14. aprila ide retrogradnim hodom. Ovakva, oslabljena pozicija planete ljubavi i posla, uticaće i na emotivne veze i na finansije, što će više osetiti Ovnovi, Vage, Bikovi, Škorpije, Ribe i Device.

 

Ostvarenje najvećih ljubavnih želja: Proleće donosi veliku strast OVOM znaku Zodijaka!

 

U periodu od 14. do 28. aprila, direktnim hodom vraća se u Ribe, kada njen uticaj jača, pa tada može doći do iznenadne obnove naglo prekinutih veza, naročito ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka Riba.

( Izvor: Novosti.rs, Marina Jungić Milošević )
makonda-tracker