Iz dana u dan do 6. marta 2017. godine

1. dan nakon pomračenja Sunca: Mesec je osetljiv, još uvek u znaku Riba... OVDE saznajte šta to znači ZA VAS

0
Aspekti nisu baš lagani i protočni...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, Mars je u egzaktnoj konjunkciji sa Uranom i opoziciji sa Jupiterom, što već na samom početku nagoveštava neizbežne izazove. Čuvajte se strujnog udara, loših instalacija i neispravne tehnike. Od sredine prošle sedmice Mars pravi izazovne aspekte i na nebu od kvadrata sa Plutonom ide u konjunkciju sa Uranom i opoziciju sa Jupiterom. Vrlo napeta situacija.

 

Nešto što je davno započeto, sada se nastavlja. Priče se ponavljaju, stari se sukobi nastavljaju i bude se nemiri. Mnogi će se sukobi završiti čak i tragično (Mars kvadarat Pluton) zbog događaja koji se dogodio u afektu (Mars konjunkcija Uran), a u najblažem slučaju stići će sudski troškovi na naplatu koji će premašiti svaka očekivanja (Mars opozicija Jupiter).

 

Mesec je još uvek u znaku Riba, u istom znaku u kojem je i Sunce pa je osetljivost pojačana, posebno kod žena, a kako na nebu vrlo jake muške sile prave izazov, treba se kloniti bilo kakvih konflikta, rasprava, pa čak i diskusija. Jupiter u Vagi tražiće neku pravdu, Mars će vas izazvati da se ističete i borite za prava slabijih i po vašem mišljenju nezaštićenih (Mars opozicija Jupiter), ali izgubićete u bilo kojoj borbi, bilo kakvom sukobu. Nije vreme da delite pravdu i određujete ko je u pravu, a ko ne (Mars opozicija Jupiter).

 

Ostvarenje najvećih ljubavnih želja: Proleće donosi veliku strast OVOM znaku Zodijaka!

 

Drugog će dana Mesec ući u znak Ovna, pa će se bar senzitivnost i ranjivost smanjiti, ali to neće previše uticati na racionalnost, jasno i realno razmišljanje (Merkur i Sunce u Ribama). Prvog dana možete biti slabi, emotivni i povređeni, ali zato u utorak i sredu može se javiti lažna hrabrost koja će vas nagoniti da uzvratite istom merom - ako boli vas, da jednako boli i njih. Ali bol se nikad bolom ne vraća, jer je to kao dug koji je najbolje platiti i zatvoriti to poglavlje života.

 

Sunce u konjunkciji sa Neptunom nosi u sebi jaku intuiciju, inspiraciju i potrebu da se spojite sa onim duhovnim bićem koje je postojalo pre svih današnjih poslova koje vam samo ubrzavaju vreme i život čine tako površnim. Ali to je je idealna opcija da za trenutak zastanete i oslušnete sebe, svoje snove, želje. Šta je to što vaše duhovno biće želi, šta traži i šta mu nedostaje?

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani teksta...

 

makonda-tracker