Do 26. februara 2017. godine

Opako: Venera će NJIH duboko povrediti kada im bude pokazala lažni sjaj ljubavi

1
Neki će okončati ljubavnu vezu, a neke očekuje potpuno novi život... Kako "stoji" vaš znak?

 

Vage, Škorpije, Strelčevi...

 

foto: Profimedia

VAGA

 

Posao: Vaš vladar usporava u opozitnom znaku, zbog čega imate utisak da gubite tlo pod nogama. Međutim, ne dopustite da vas savlada pesimizam nego se bacite na ostvarenje ličnih ambicija i materijalne sigurnosti. Izbegavajte nezakonita sredstva zbog mogućih posledica. Napravite dobru strategiju, ukoliko želite da isplivate iz gomile poslovnih obaveza.

 

Ljubav: Venera i Mars se razdvajaju u vašem sedmom polju što znači povratak nekog odnosa ili razgradnju postojećeg stanja. Na svaki problem prvo odgovorite osmehom, a zatim potražite rešenje.

 

Zdravlje: Gubitak fizičke snage u kombinaciji sa depresijom loše utiču na zdravlje.

 

ŠKORPIJA

 

Posao: Mnogi predstavnici znaka će na nov način pristupiti starim obavezama ili će promeniti posao. Većina Škorpija odlučila je da se što manje uzbuđuje i nervira zbog situacije na poslu. Potrudite se da tokom narednih dana završite sve započete poslove. Izbegavajte impulsivne reakcije i bezvredno rasipanje energije na besmislene tračeve, sve dok je Mars u Ovnu.

 

Ljubav: Odvajanje Marsa i Venere za sve ostale učesnike ovog dvougla deluje kao katastrofa, ali na vas utiče povoljno, što će se manifestovati u iznenađujuće dobrom ljubavnom životu.

 

Zdravlje: Pojačana nervoza i konfuzija izazvane su stresnim situacijama kojima ste gotovo svakodnevno izloženi.

 

STRELAC

 

Posao: Zbog retrogradnog Jupitera teže funkcionišete na poslu, jer obraćate pažnju na nebitne stvari i perfekcionizam. Potrebno je da što pre korigujete ponašanje, a to možete samo ako hoćete. Pokušavate da se što više distancirate od poslovnih problema, ali vam to ne polazi za rukom. Jupiter, vaš vladar uskoro dobija još jedno opterećenje, retrogradnu Veneru s kojom je povezan dispozicijom.

 

Ljubav: Kao poslovni, i ljubavni život je veoma problematičan zbog retrogradnog Jupitera, vladara znaka.

 

Zdravlje: Tegobe sa organima za varenje zahtevaju ozbiljniji tretman. Iako znate šta vam smeta, mučite organizam bežeći u bolest.

 

Plima nežnijih osećanja počinje 18. februara: Pregurali smo pomračenje Meseca, a OVAKO ćemo pomračenje Sunca!

 

JARAC

 

Posao: Retrogradni hod Jupitera u polju karijere ukazuje na nestabilnu situaciju. Može se dogoditi da uletite u zamku vlastitih izjava i produbite jaz sa okolinom, ili da jednostavno budete loše shvaćeni.

 

Ljubav: Sa partnerom ste u korektnim odnosima, ali se to može opisati primirjem, jer se Mars i Venera razdvajaju u vašem polju koje predstavlja dom, porodicu i bliskost. Isplanirajte zajedničko putovanje, ali izaberite mesto na kojem ste već bili, da biste popravili odnos sa voljenom osobom.

 

Zdravlje: Najveće muke zadaveće vam virusne infekcije, prehlada i problemi sa grlom.

 

VODOLIJA

 

Posao: Ne preopterećujte se raznim obavezama i ne dajte obećanja koja niste u stanju da ispunite. Većinu prepreka tokom ovog perioda uspećete da savladate i tako obezbedite uspeh na poslu. Pod uslovom da stalno na umu imate promašaje iz prošlosti i da ne dozvolite da se ponove, bićete uspešni. Ukoliko izbegnete nesigurnost koju donosi Merkur u Vodoliji, uspeh će biti udvostručen.

 

Ljubav: Sve je naizgled besprekorno, ali većina pripadnika znaka samo će maštati o idili, dok će u stvarnosti doživljavati turbulenciju. Slobodne Vodolije očekuje nova, kratkotrajna veza.

 

Zdravlje: Mogući su manji problemi vezani za gornji deo stomaka. Više se odmarajte i meditirajte.

 

RIBE

 

Posao: Retrogradni Jupiter u osmom polju nagoveštava naplatu starih dugovanja. Ponašajte se u skladu sa prilikama i ne idealizujte saradnike, jer ćete se razočarati. Jedna Vaga sa kojom već duže sarađujete ponudiće vam naizgled idealno rešenje, ali budite veoma oprezni.

 

Ljubav: Emotivna nestabilnost je posledica straha da ne bude ugrožena sloboda, do koje vam je najviše stalo. Merkur na samom kraju vašeg dvanaestog polja najavljuje promene u emotivnim odnosima koje će se dogoditi vrlo brzo.

 

Zdravlje: Zbog jakog planetarnog uticaja imaćete problema sa nesanicom i apatijom. Ne preterujte sa hranom i pićem.

makonda-tracker