icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Moćna Venera u Ovnu do 5. juna 2017. godine

Usudite se da volite punim srcem: Period zavođenja, sočnih poljubaca i osvajanja može da počne!

Podeli:

  • 4
Venera, planeta ljubavi, boravi u znaku Ovna tri meseca, od 4. februara do 5. juna. To je veoma važan period u ljubavnim odnosima koje nam daje vetar u leđa da ispravimo sve čime nismo zadovoljni, izborimo se za svoje mesto (i svoju ljubav) i usudimo se da volimo punim srcem!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovaj period nosi pre svega mladenačku energiju prožetu strastima i potrebom za osvajanjem, konstantnu borbu motivisanu pažnjom, jer bez dobijene pažnje ova Venera ne finkcioniše. Zato ovo tromesečno razdoblje Venere u Ovnu iskoristite za borbu - za svoj položaj u vezi, braku, odnosu. Iskoristite ovaj periodi energiju hrabrosti za sve one aktivnosti za koje do sada niste imali hrabrosti.

 

Izborite se za svoje mesto pod suncem, pokažite jasan i glasan stav, recite partneru šta vam smeta, šta vas boli. Takođe, jasno dajte do znanja da ne želite biti druga ili treća violina, već samo i jedino - prva, jer Venera u Ovnu želi biti prva, najbolja, najvitalnija, najstrastvenija, najhrabrija.

 

Venera u Ovnu nas tera na promene u vezi, posebno ako smo zaspali i prepustili se rutini, jer ne podnosi dosadu i učmalost, mlakost i blagost. Stoga ovo razdoblje unosi strast u veze, novu i mladu energiju, elan, entuzijazam, taštine i samoljublja neće nedostajati, ali ne treba preterivati.

 

Pronađite svoj znak i saznajte svoje tajno oružje: Srca osvajate SAMO OVOM osobinom

 

Ova nas tri meseca podsećaju na prve ljubavi, prva zavođenja i osvajanja, prve sočne poljupce, prvi strastveni ples, prvi seks. Usudite se da iskreno volite, ponovo zavodite, učinite prvi korak, šarmirate, ljubite strasno.

Međutim, pred nama je i zahtevno razdoblje jer Venera u Ovnu je stroga i uporna, od nas zahteva hrabrost i angažman - više delovanja, a manje pričanja i obećavanja.

 

Izaziva nas na odmeravanje snage, hrabrosti i odlučnosti, a posebno je važno da pokažete apsolutnu naklonost prema partneru, dokažete mu da je centar našeg sveta, da je vredan naše borbe u bilo kojem smislu. Ovo je isto tako i borba za ravnopravnost u odnosu.

 

U ovom periodu biće puno posla, puno rada na sebi. Očekujte burno razdoblje puno ljubavnih vratolomija, nemira, trzavica, situacija "povuci-potegni", hirovitnih, bezobraznih i žestokih momenata, kao i ispada iskrenosti koji će verovatno boleti, ali ćemo barem znati na čemu smo. Sve na videlo- uzvikuje Venera u Ovnu.

 

Vešti u zavođenju, romantični, sitničavi ili nepouzdani: Otkrivamo vam šta možete da očekujete od svakog horoskopskog znaka (FOTO)

 

Venera u Ovnu nestrpljiva je i impulsivna, ali je krasi inicijativa i hrabrost da dođe do zacrtanog cilja, a to bi trebalo maksimalno iskoristiti za popravljanje svega što nije bilo kako treba, svatko prema vlastitoj priči.

 

foto: Profimedia

Dakle, postavite cilj i krenite u njegovo ostvarivanje, udružite snage i konstruktivno iskoristite ovu tromesečnu energiju, jer zapravo nam se nudi obnavljanje odnosa koji nas može podsetiti na same početke veze i mladalački zanos kada je strast gorela, seks bio pri vrhu lestvice prioriteta, a entuzijazma i poleta nije nedostajalo. 

( Prilagođeno sa: Lovesensa.rs, Uranovo dijete )
Inicijalizacija u toku...