Kakav poklon!

Na dan ispunjen najlepšim emocijama, položaj Meseca igra veoma važnu ulogu: SAMO JEDAN ZNAK zauvek će pamtiti Dan zaljubljenih 2017. godine

0
Glavna planeta ljubavi svakako je vladarka Venera, ali na Dan zaljubljenih nećemo se nadati samo njenoj pomoći...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Venera utiče na naše emocije, na želje i ljubavne nade a posebno nam je važan njen oslobađajuću uticaj na ženstvenost, piše Lovesensa. Druga planeta čije kretanje posebno pratimo kad god nas muče ljubavni problemi je Mars - vatrena planeta strasti, energije ali i agresije.

 

Uz to, na Dan zaljubljenih, važan nam je i položaj Meseca, jer upravo on utiče na našu vezu s partnerom i atmosferu u zajedničkom domu. Srećan vam Dan zaljubljenih, dragi Ovnovi! Danas imate toliko energije da uspevate da se zaista usredsredite na svoju ljubav. Niste mogli da poželite lepši tranzit od Meseca u Vagi koji prolazi kroz vašu sedmu kuću - kuću partnerstva.

 

Nova energija koja donosi sreću: Februar - pravi zvezdani mesec za sve Zmajeve!

 

Ako ste u srećnoj ljubavi, vašoj harmoniji sa partnerom neće biti kraja, biće to Sveti Valentin kojeg ćete pamtiti dugo. Za slobodna srca, astrološke prognoze su takođe prelepe - Sunce i Saturn u sekstilu prolazi kroz vašu kuću prijateljstva pa planirajte večernji izlazak bezbrižno i veselo.

 

Eksperimentišite s garderobom, obucite se veselo, radujte se snažnoj kreativnosti koja vas ispunjava. Kupite neku lepu sitnicu za dom, uživajte usput u razgledanju izloga, ne propustite da svratite u malu umetničku galeriju i prepustite se uživanju u bojama i teksturama.

 

Na kraju, ne zaboravite zahvalnost. Osvrnite se oko sebe, recite univerzumu "hvala" za sve što vas okružuje. Zahvalnost otvara put ljubavi!

makonda-tracker