Iz dana u dan, do 6. februara

Konačno smo dočekali ulazak Marsa u Ovna, ali opet se postavlja pitanje: Koga tačno na samom kraju nedelje očekuju neverovatna ljubavna iznenađenja?

0
Sada, kada je Mars u znaku Ovna, možemo se osloniti na zdravu i jaku energiju, ambiciju i snagu...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poslove pred sobom možete dobro obavljati, a energija i snaga za nove poslove i poduhvate, neće vam nedostajati. Sa zdravim Marsom ide i zdrava fiziologija, pa ukoliko ste bili u poslednje vreme slabijeg zdravlja, sada ćete ojačati i polako slabu vitalnost ostaviti za sobom.

 

Kada je Mars bio na poslednjim stepenima znaka Riba (četvrtak, petak) mogao vam je doneti neki stres i nervozu. U zavisnosti koje polje aktivira u toj ste oblasti mogli imati određenih poteškoća i nemira, ali ulaskom Marsa u znak Ovna, sve se moglo smiriti i srediti. Što se Marsa tiče, on je svoj na svome, ali opet, Merkur će doneti neke druge priče.

 

Prvi i drugi dan mogu biti lagani i mirni, bar u odnosu na druge dane. Mesec u Ribama, možda nije najslavniji jer nećete biti posebno raspoloženi za neku akciju ili naporan rad, ali zato ćete biti kreativni, inspirisani, prijaće vam mirni i tihi razgovori, prijatni kontakti. Mesec u Ribama iskoristite za neke stvari koje uglavnom sami radite.

 

Ako niste u mogućnosti da izbegnete okruženje, onda bar budite tihi. U praznim pričama nemojte učestvovati, jer je to uvek gubljenje energije koja vam je itekako potrebna u periodu kada Mesec ide ovim tihim znakom (Ribama). Unapred budite pripremljeni da vas neke stvari mogu oneraspoložiti, jer je takvo stanje na nebu da ste i više nego osetljivi.

 

Vodolija vlada do 19. februara, ali samo JEDNOM horoskopskom znaku donosi najlepše iznenađenje!

 

A od srede ulaskom Meseca u znak Ovna, već sve postaje drugačije. Merkur će imati dva izazovna aspekta koja će uneti određeni nemir i nervozu. Merkur nije malefik, planeta koja generalno deluje opasno i izazovno, ali vas može u nekim situacijama prilično uzdrmati. Sreda će biti prilično konfuzna i pomalo stresna. Čak i da nemate neki određeni razlog, možete biti prilično uznemireni, jer Uran uvek deluje odjednom i neočekivano.

 

Sa ovim aspektom mogu vas očekivati neobični pozivi ili susreti, problemi na putu ili sa autom, kao i mnogi drugi slični problemi i kvarovi telefona ili tehnike. Kako je Merkur u Jarcu, a Uran u Ovnu, ovo su prilično kontradiktorne priče, misli, pa nemojte da se iznenadite ako se budete osećali kao da su se svi urotili protiv vas. Ako vi budete razmišljali o budućnosti i kovali planove, drugi će vas sputavati i ograničavati, a ako se kojim slučajem odlučite za porodične susrete, budite uvereni da niko neće doći ili i ako budu došli biće puno konflikta i trzavica.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani teksta...

 

( Izvor: Profesionalnaastrologija.com )
makonda-tracker