Iz dana u dan, do 23. januara 2017. godine

Na vidiku je miran vikend o kome odavno maštamo: Zvezde će vas iznenaditi slatkim LJUBAVNIM preokretom posle OVIH dana briga i nemira

0
I kako se prošla nedelja završila, tako će ova i početi, lagano i bez posebnih dešavanja. Mesec u Devici neće obećati najsretniji dan, kao ni okolnosti, ali ga zato iskoristite za završavanje svakodnevnih obaveza i svih onih pomalo monotonih stvari koje inače ostavljete za kraj.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pripazite na svoje zdravlje i fiziologiju. Dobar dan za post i detoksikaciju organizma (Mesec trigon Pluton). Uveče se čuvajte vatre i oštrih predmeta, ali i oštrih reči jer jednako možete biti povređeni, kako predmetom tako i rečima (Mesec opozicija Mars).

 

Utorak je nešto drugačiji. Promeniće Mesec znak i ući u Vagu koja budi nežnost, romantiku i potrebu za partnerstvom. Dan započinje vrlo harmonično (Mesec trigon Sunce), ali u drugom delu dana neke će se reči drugačije protumačiti, pa su mogući i nesporazumi. Napravite ugodnu atmosferu u intimnom društvu, prepustite se lepim trenucima i neka osećaji sami govore, a reči ostavite za neki drugi dan.

 

Mogući su lakši problemi sa autom, gužve u saobraćaju, kao i poteškoće sa malim uređajima (Mesec opozicija Merkur). A od srede kreću dani briga i nemira. Sve što se bude događalo toga dana, proživljavaćete duboko emotivno (Mesec kvadrat Pluton). A sve može biti vrlo riskantno i pogrešno.

 

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 13. do 20. januara

 

Sunce će sledećeg dana promeniti znak, pa poslednji stepen znaka Jarca više liči na završetak nekih stvari, odnosa i veza nego na početak. Ukoliko budete imali nekih ponuda toga dana, znajte da neće biti sve onako kako je rečeno, nešto će ostati tajno, skriveno i nejasno. Veze i odnosi mogu biti strastveni, ali vrlo problematični, dužnički.

 

Tih dana mogu vam se dešavati vrlo napete i neprijatne situacije. U četvrtak je egzaktan aspekt Marsa i Saturna, istog dana kada i Sunce ulazi u znak Vodolije, pa s jedne strane Sunce oslobađa, nudi mogućnost izbora, a s druge strane, preci vas podsećaju da niste sami i da iza vas postoje još nečiji postupci za koje ste odgovorni, a jedini razlog je njihov gen koji nosite.

 

Da li je jedna tako mala okom nevidljiva čestica tako moćna da utiče na nečiji život? O da, itekako utiče. Emocije i misli koje projektujemo jače su od bilo koje stene, bilo koje materije, čak i olova (Saturn). Ali, ovo je dan kada se moramo povinovati i prihvatati sve što nam dolazi.

 

Aspekt Saturna i Marsa, za koji neki tvrde da je najteži aspekt u kosmosu, delovaće intenzivno bar dan pre i dan posle samog egzaktnog aspekta. Još će na sve to Mesec ući u znak Škorpije, pa neće biti nekog posebnog veselja. Možete imati neke neugodne susrete, razgovore ili vam na naplatu stigne neki zaostali račun i to sa kamatom. Situacije na poslu zategnute ili je posla više, što vam neće dozvoliti da se odmorite i opustite.

 

 

makonda-tracker