Astro alarm

Bikovi, Rakovi, Vage i Ribe, zauzmite startnu poziciju: Period prolepšavanja i zaljubljivanja je za uglom!

0
Svaki put aspekti su drugačiji, ali prilika je za to jednistvena - naime, jednom godišnje, Venera prelazi preko Vodolije, znaka flerta i kontakata sa strancima...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Venera, kao i Mesec, najviše utiče na našu lepotu, emocije i moć zaljubljivanja, seksualnost, zavodljivost i društvenost. Krajem nedelje, Venera obrazuje sekstil sa Mesecom što će osetiti svi znaci, najviše osetiti Bikovi, Rakovi, Vage i Ribe koji će se prolepšati, zaljubiti i biti sentimentalniji nego inače, a nešto manje Škorpije, Jarčevi, Ovnovi i Device.

 

Ovan

 

Pozicija Venere, vladaoca polja ljubavi u jedanaestoj astrološkoj kući može vam doneti novu simpatiju koju ćete sasvim neočekivano upoznati preko nekih prijatelja.

 

Bik

 

Vaš vladalac Venera u desetoj astrološkoj kući nagoveštava susret sa zauzetom osobom, na nekom službenom putu, a moguća je i obnova veze sa lekarom ili farmaceutom.

 

Blizanci

 

Planeta ljubavi i novca, Venera, u vašem astrološkom polju inostranstva, donosi vam novac preko poslova sa strancima i osoba koje zbog posla često putuju.

 

Decembar - komplikovan mesec, s kompleksnim aspektima: Uran je pokretač promena i obnove, a šta to znači za ljubav?

 

Rak

 

Pozicija vladaoca vaše astrološke kuće doma i porodice u Vodoliji nagoveštava mogućnost iznenadog priliva novca preko nekih paralelnih ili honorarnih poslova.

 

Lav

 

Venera u vašem sedmom astrološkom polju donosi vam uspeh i uvećanje zarade, ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti. Teško ćete odoleti zauzetoj osobi.

 

makonda-tracker