Period ispunjen ljubavlju i senzulnaošću

Mesečev horoskop: Prepustite se, došlo krajnje vreme da snovi postanu java!

0
Do 11. decembra 2016. godine ljubav i ostvarenje snova donosi nam Mesec u Strelcu. Ali krenimo redom. Sve je počelo kada je pun Mesec u Biku, 14. novembra, počeo da nas uči senzualnosti...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Odvojite vreme za sebe, povežite se sa svojim telom, zaposlite sva svoja osećanja. Dajte sebi sangu preko lepih prizora, zelenila ili umetnosti. Važna je i prijatna muzika, divni mirisi, dodir tela, omiljena hrana. Podsetite sebe na to kako zaslužujete da ugođaj koji hrabri srce, podstiče maštovitost i učvršćuje osećaj vlastite vrednosti.

 

Mirna energija čini Bika, Jarca, Devicu i Škorpiju veselim i druželjubivim. Lav i Vodolija mogli bi da preteraju u prepuštanju užicima. Rak i Ribe posreduju u napetim situacijama s mudrošću iskusnih ljudi koji umiruju. Ovan i Strelac iskoristiće ove energije stabilnost na poslovnom planu, a Blizanci i Vaga mogu da se oslone na prijatelje, na sastav, pa čak i na sreću u rešavanju trenutnih izazova.

 

Moćna Venera donosi period u kome će i najveće ljubavi biti na testu izdržljivosti...

 

Druga četvrtina u Lavu, 21. novembra, trenutak je za velikodušne poteze. Jeste li bili tvrdoglavi ili previše ponosni u svojim odnosima, stavovima i planovima?

 

makonda-tracker