Do 7. decembra 2016. godine

Moćna Venera donosi period u kome će i najveće ljubavi biti na testu izdržljivosti...

0
Dok je Venera u znaku Jarca, može nam se učiniti da vreme u vezi znatno sporije prolazi, a zahtevi i obaveze nekako sve više izbijaju na površinu, problemi traže svojih pet minuta...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

I tako dok mi jurcamo naokolo, vodimo razne bitke, skačemo iz radnje u radnju, iz jedne borbe u drugu, Venera se 12. novembra 2016. godine premestila u znak Jarca i u njemu ostaje do 7. decembra. To znači da je sve vezano za ljubavne odnose i razne saradnje na svojevrsnom testu izdržljivosti. Ko duže može da čeka ili ko duže može da trpi.

 

Dok je Venera u znaku Jarca, može nam se učiniti da vreme u vezi znatno sporije prolazi, a zahtevi i obaveze nekako sve više izbijaju na površinu, problemi traže svojih pet minuta. Kako god okrenemo, nedostajaće nam ona istinska sreća i opuštenost. Partner će doneti mir i/ili posvećenost, drugi dan ćete vi inicirati ozbiljne razgovore, rešavanje problema ili ćete jednostavno biti umorni od svega, pa biste najradije voleli da se povučete i distancirate.

 

Možda će nam se druženje s uspomenama i slikama iz prošlosti činiti kao pravi melem. Čežnja je sada česta pojava, čekanje prave ili pravog, ali i žal za onim što je bilo nekad, kada je sve bilo lakše i lepše, bez suviše problema, komplikacija, dužnosti i obaveza koje vam za vreme ovog tranzita remete mir, sklad, pa i lepotu koju teže pronalazite ili jednostavno za nju nemate vremena.

 

Muškarci kleče pred njima: Pripadnice ova 3 horoskopska znaka bi svi ženili

 

Ne mora posebno da se naglašava da ćemo sada nedostatak pažnje ili ljubavi kompenzovati materijom, kupovanjem poklona, kako sebi tako i drugima; odeća, modni dodaci, parfemi, razna umetnička dela, knjige, ali i obilasci muzeja, dvoraca, koncerata ozbiljne muzike ili događanja koji u sebi nose duh prošlih vremena.

 

Šta da napravimo kako bismo poboljšali, bolje rečeno, stabilizovali odnos? Kako ćemo dalje? Treba li da se vratimo u prošlost da vidimo gde smo grešili, koje smo pogrešne poteze ili nepromišljeno povukli? Šta je s nesigurnošću i nepoverenjem? A poštovanje i uvažavanje? Jesmo li se udaljili jedno od drugog?

 

Menjamo li strategiju? Da li je važniji posao i karijera ili ipak ljubav? Da li smo previše puta reagovali iz straha? Da li radimo to još uvek - bojeći se da ne izgubimo partnera. Spuštamo ili dižemo kriterijume? A savest, osećaj krivice? Sigurno ima još sličnih pitanja koja sebi traba da postavimo. Probajte da ne bežite od tih tema.

makonda-tracker