Do 20. decembra 2016. godine

Tranzitni Mars u znaku Vodolije: Spremite se za period krupnih promena, dramatičnih susreta i RASTANAKA!

0
Vreme je pobune, vreme je za rastanke... vreme je za magiju, ljubav i promene. Da li ste spremni? Saznajte šta vam donosi tranzitni Mars u Viodoliji.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kakvi divovi? - zapita Sančo Pansa. Oni što ih vidiš tamo, odgovori mu gospodar, oni sa rukama dugim, dugačkim i dve milje. Ama pogledajte, na to će Sančo, ono što se vidi tamo nisu divovi, nego vetrenjače, i što vam se na njima čini da su ruke, to su krila, koja vetar okreće, te onde ide žrvanj.

 

Vidi se sasvim, odgovori Don Kihot, da se ne razumeš u pustolovine; ono su divovi, a ako se bojiš, a ti se skloni na stranu i moli se Bogu dok ja budem otišao da se sa njima upustim u ljut, nejednak boj."

Ovu raspravu započinjemo citatom iz dobro poznatog Don Kihota, jer Mars u Vodoliji je niko drugi do Kihot lično. Idealista, zanesenjak, nekonvencionalni borac za pravdu i prava drugih. Brzopleti i tvrdoglavi jurišnik koji nasrće na vetrenjače. Ili su to možda divovi? Da, definitivno su divovi... i ne postoji sila koja će promeniti mišljenje ovom riteru.

 

Astro upozorenja uoči punog super Meseca: Budite spremni na OVO do 13. novembra

 

Ovo je revolucionar, organizator vojne pobune, legendarni Čegevara koji vodi svoje gerilce, Ruso dok piše svoj "Društveni ugovor", Robespjer i njegov govor u francuskoj skupštini. Ovo je i slika gologlavog proleterca koji kači letke koji pozivaju na pobunu i vešto umiče palici dežurnog policajca, dok mu kopija Marksovog "Manifesta" viri iz torbe. Ovo je i nišan na kome se sreću pogledi vojnika boljševika i posljednjeg ruskog cara Nikolaja II u njegovom konačnom času.

 

Za vreme 8. novembra 2016. godine tranzitni Mars ''broji sitno'' na 29* Jarca. Ovo je kraj puta. Rušenje svih sistema. Narednog dana, 9. novembra, Mars prelazi u Vodoliju. Napokon osećamo svetlost na svojoj koži, počinje besomučna borba i skidanje lanaca dok nam svež, zimski vazduh krši pluća.

Mars u vazdušnom znaku Vodolije je poput iskre u motoru sa unutrašnjim sagorevanjem.

 

makonda-tracker