Do 13. novembra

Mesečev horoskop: Ovan, Lav i Strelac verovatno neće dobro spavati...

0
Nije bilo lako obuzdati usijanu energiju uštapa u Ovnu 16. oktobra. Najbolje je bilo dobro se preznojiti nekim sportom, pripremiti flambirane palačinke, meditirati uz sveću ili napisati ljuto pismo, dečku, šefu, prijateljici, mami... i potom ga zapaliti.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Budite fizički aktivni, ali i oprezni, čuvajte se ozleda, Ovnovi, Lavovi i Strelčevi. Blizancima i Vodoliji puna je glava uzburkanih misli pa ne spavaju ni oni, nego neumorno rade. Loše ljubavne ili poslovne situacije u kojima su "zapeli" Rak, Jarac i Vaga mogu se lakše razrešiti. Završite sve što možete, otpišite gubitke i krenite dalje. Bik, Škorpije, Devica i Ribe zainteresovaće se za novu osobu, nove cipele, novi projekt...

 

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 28. oktobra do 4. novembra

 

Druga četvrt u Raku, 22. oktobra, podseća nas na kućne obaveze. Uživamo zavlačeći se u ormare, preslažemo odeću i uspomene, čistimo police, krpimo, lepimo, bacamo nepotrebno. Odličan trenutak za energetsko čišćenje doma. Potražite feng shui priručnik ili potražite stručnjaka. Dom bi trebalo da bude utočište i izvor naše snage. Rak, Škorpija i Ribe izuzetno su kreativni, a Jarac, Bik i Devica izuzetno praktični u stvaranju novina.

 

Mlađak u Škorpiji, 30. oktobra, povezuje nas s tajnim i skrivenim stvarima. Najdublje tajne uvek se kriju u nama, a mlađak će nam pokazati šta smo to sakrili i od samih sebe. Pojačava se intuicija pa nam neće promaći značajan pogled osobe za koju želimo da nas primeti te mnogo toga što drugi od nas nastoje da sakriju. Mlađak osnažuje Škorpiju, Bika, Ribe i Raka, pomažući im da se iznutra preslože i obnove.

 

Venera je u Strelcu do 12. novembra: Magične ljubavi priskaču u pomoć u OVOM periodu materijalnih gubitaka!

 

Jarac i Devica uživaju u osećanju reda i kontrole te postižu uspeh u svim vrstama istraživanja. Lav i Vodolija povlače se u sebe, pojačano su emotivni i razdražljivi. Ovan, Blizanci, Vaga i Strelac otkrivaju terapijski učinak vođenja ljubavi ili se obnavljaju na psihološkim radionicama.

 

Prva četvrt u Vodoliji, 7. novembra, trenutak je da širom otvorimo prozore svog uma i u njega pustimo nove i neobične stvari. Nakon tajnovitosti prethodnog mlađaka, osećamo se slobodnije. Blizanci, Vaga i Vodolija trebaju druženja i zabavu jer još nisu pobegli svojim zbunjujućim osećanjima. Lav, Strelac i Ovan istražuju nove načine rada na sebi. Budite originalni i slobodno pokažite svoje jedinstvene ideje.

makonda-tracker