Mašta može svašta

Mesec nas vodi u nepoznato: Šta krije oktobarska tarot karta?

0
Veliko i sjajno lice Meseca dominira središnjim delom neba, nadgledajući pejzaž s dve sive, ne mnogo velike kule koje, poput širokih vrata, otvaraju put u daljinu...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Put počinje iz vode iz koje je upravo izašao rak, a tu su, na početku puta, pas i vuk. Voda je univerzalni simbol osećanja i nesvesnog. Životinje su simbol nagona i neosveštenih delova ličnosti.

 

Životinje kreću na put. To je put osvešćivanja skrivenih delova ličnosti koje još nismo upoznali, put prepoznavanja onih delova sebe koji su instinktivni, divlji, možda čak i opasni.

 

Kad životinje stignu do kula i tako prođu kroz vrata svesnosti, obogatiće nas i osnažiti.

 

Pomoć u ljubavi: Saznaj koji je SAMO TVOJ lični broj, ali i ono što on krije...

 

Poruke karte: Na dnevnom svetlu, u sjaju svesnosti, izgradili smo oko sebe svet poznatog, onog što smatramo normalnim i sigurnim. No, s vremena na vreme, u snovima ili mašti, u neobičnim doživljajima koji nas zbunjuju možemo ugledati ili osetiti postojanje nevidljivih i tajnih sila.

 

Mesec je svetlost tog sveta, sveta senki i noći, nevidljivog i tajnovitog. On je vodič kroz taj svet satkan od iluzija i mašte, sene i strahova, neobične i čudesne dimenzije života.

 

U nekome će ona izazvati strah, u nekom znatiželju. Neko se s lakoćom prepušta mašti, neko se gubi u iluzijama. Mesec nas vodi u nepoznato kako bi dopustio da neobično, neobjašnjivo i tajno uđe u naš svesni život. To je put upoznavanja sebe.

 

Ojačajte se afirmacijama:

Otvaram se tajnama života bez straha, one će me nadahnuti. 

 

Ojačaću sebe ako upoznam svoju senku."

makonda-tracker