Astro

Mesečni horoskop za oktobar 2016: Kome će ovo biti jedan od težih meseci, a kome se smeši nova ljubav?

0
Pogledajte šta vam zvezde predviđaju za ovaj mesec
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

POSAO: Dobri dani za napredak od 4 do 18 oktobra. Iskoristite te povoljne periode. Svakako da ste u periodu kada morate da se okrenete novim poslovima koji će vam dati snagu za dalju budućnost.

LJUBAV: Emotivno je loš period posle 23. oktobra jer ste skloni prevari, nepoverenju, svađama. Jedan od težih meseci. Slobodni imaju šansu za novu ljubav od kraja meseca.

ZDRAVLJE: Zdravlje može biti narušeno kroz kardio sistem ili bubrege.

 

BIK

POSAO: Ako ste planirali da idete u inostranstvo onda se strpite. Prvo završite sve poslove koje imate pa se onda okrenite odlasku. Biće i svađa sa klijentima, saradnicima ali ipak popustite.

LJUBAV: Emotivni ste zavisni od partnera posebno ako ste u braku ili dužoj vezi. Morate biti mekši, skoncentrisani na partnera, on to očekuje od vas. Ukoliko tražite novu ljubav onda ste sigurno na pravom putu da se okrenete zajednici sa drugim Bikom.

ZDRAVLJE: Zdravstveno možete patiti povremeno od depresije.

 

Ovo je mesec Zemljanog Psa: Kineski horoskop otkriva koje će vam se želje ostvariti UPRAVO SAD
 

BLIZANCI

POSAO: Ovo je mesec kada bi trebali da se okrenete svom poslovanju, privatnom biznisu. Brzo radite i završavate sve. Potrudite se da uradite nešto od svog života.

LJUBAV: Osećaj volje i osvajački poriv koji nosite u sebi, prirodno će vam pomoći da stupite u kontakt sa jednom Vagom, Devicom ili osobom rođenom u znaku Ribe.

ZDRAVLJE: Mislite previše na zdravlje a ništa ne radite po tom pitanju.

 

RAK

POSAO: Ceo mesec će biti borba za novac, prestiž, uspeh u zajednici u kojoj možete biti jedna glavna osoba koja drži sve u svojim rukama. Nećete imati vremena da se okrenete nekim druženjima, izlascima, provodima.

LJUBAV: Posvećenost poslu umanjuje šansu da nekog upoznate. Moraćete jednog trenutka da stanete i sebe oslobodite te presije. Susret sa nekim vodenim znakom može da vas oraspoloži, poput Raka ili Ribe.

ZDRAVLJE: Ovo je mesec kada treba da obavite redovan sistematski pregled.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog Darka Cvetković, www.astrousluge.com )
makonda-tracker