Otkrijte

Zvezda: Šta krije tarot karta ovog meseca?

0
Osam zvezda blista na nebu, svaka sa osam krakova. Simbol su nadahnuća, prosvetljenja i zaštite nebeskih sila...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Karta prikazuje: Naga žena iz bokala izliva vodu. Voda je simbol osećanja, nesvesnog i univerzalne životne energije. Voda koju proliva na zemlju spaja životne energije s fizičkom stvarnošću, budeći život, zelenu travu i nežno cveće. Voda koju proliva u jezero znak je velikodušnog davanja, vraćanja onoga što smo dobili.

 

Snaga: Šta krije tarot karta ovog meseca?

 

Žena koja izliva vodu održava protok životnih energija, ona sudeluje u stalnom toku primanja i davanja. Osam zvezda blista na nebu, svaka sa osam krakova simbol su nadahnuća, prosvetljenja i zaštite nebeskih sila. Broj osam uravnotežuje materijalni i nevidljivi svit, stvarajući blagostanje i mir.

 

Poruke karte: Pustimo vode života, ljubavi, nadahnuća da slobodno teku kroz naš život. Mnogo smo toga dobili i treba da delimo, stvaramo, vratimo deo onoga što smo primili.

 

Tako će naše srce ostati otvoreno za nadahnuće, za veru u čuda, za nadu. U teškim trenucima, kad stvarnost ne nudi sigurnost i podršku, možemo pronaći unutrašnji oslonac. Svetlost zvezde koja nas vodi bodri nas da u sebi pronađemo nadahnuće i nadu. Neobjašnjiv je to osećaj koji se hrani snagom volje, upornošću osećanja i verom da postoji rešenje.

 

Carica: Šta krije tarot karta ovog meseca?

 

Zvezda nas podseća na snagu pozitivnog mišljenja, na davanje i primanje, na neiscrpan izvor životne energije. Ojačajte se afirmacijama:

Srce je beskrajni izvor ljubavi.

 

Otvaram ga da prima i daje.

 

Primam sa zahvalnošću, dajem velikodušno.

makonda-tracker