Dešavanja na nebu 1. septembra 2016. godine

Šta nam donosi pomračenje Sunca nakon retrogradnog Merkura: Plameni horoskopski prsten!

0
Pomračenja Sunca i Meseca su prirodne pojave koje se događaju svake godine, više puta, osim totalnih pomračenja...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pomračenja Meseca utiču na psihu i emocije, kao i na žene, a pomračenje Sunca na vitalnost, društveni status i profesionalnu poziciju kao i na muškarce kod kojih podstiču posesivnost i ljubomoru. Mogući su problemi sa vidom na desnom (muškarci), a kod žena na levom oku.

 

Iako delimično pomračenje Sunca u Devici, 1. septembra, nema snagu prethodnog, martovskog pomračenja, ova pojava ipak pojačava nervnu napetost, podiže tenziju i dosta utiče na poslovne odluke, odnose sa kolegama, rodbinom, komšijama.

 

Nedelju dana uoči i posle pomračenja izbegavajte rasprave na poslu i u domu, velike investicije i kupovine, promenu posla, selidbu, venčanje. Ako ne možete da izbegnete ili odložite početak ili završetak nekih poslova, oslonite se na hladnu glavu, logiku i zdrav razum, oni su vam najbolji saveznici.

 

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 26. avgusta do 2. septembra

 

Iako se pomračenje Sunca 1. septembra neće videti iz naše zemlje, već iznad Afrike i Indijskog okeana, ipak će imati uticaja na sve znake, najviše na Ovnove i Lavove, a najmanje na Vage i Vodolije.

 

OVAN

 

Mesec je zaklonio Sunce u astrološkoj kući posla što može da izazove probleme u radu sa dugogodišnjim saradnicima. Nervi su vam napeti kao strune.

 

BIK

 

Sunce pomračeno od Meseca u astrološkom polju ljubavi, nagoveštava tajnu romansu sa osobom koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem ili sportom.

 

BLIZANCI

 

Pomračenje Sunca u četvrtoj astrološkoj kući opominje da izbegavate donošenje važnih odluka u vezi sa privatnim biznisom. Klonite se rasprava sa članovima porodice i partnerom.

 

RAK

 

Vladalac vašeg znaka, Mesec, dominira u pojavi pomračenja Sunca u polju mentalnog stanja što utiče na komunikaciju s partnerom i članovima porodice. Uzdržite se od preuranjenih odluka.

 

LAV


Pomračenje Sunca, vašeg vladaoca u kući posla i novca koji zarađujete radom, utiče na vaše finansije ali i na ljubav. Izbegavajte nepotrebne troškove.

 

DEVICA

 

Sunce u astrološkoj kući ličnosti zaklonjeno Mesecom, upozorava da obratite pažnju na to šta potpisujete i s kim sklapate poslove. Osetljiv nervni sistem.

 

makonda-tracker