Izlaz uvek postoji

Venera u Devici utiče na sve znake: Preuzmete kormilo svog života u svoje ruke!

0
Koliko god vam nešto delovalo nemoguće, shvatićete da izlaz uvek postoji, upravo zbog mogućnosti da se uhvatite u koštac sa izazovima i da prevaziđete ove aspekte koji vas, u stvari, podstiču da se borite. Pozicija Venere, do kraja meseca, utiče na sve znake.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pošto se radi o planetama neočekivanih situacija, komunikacija, akcije, prošlosti i zabluda, mogući su razni preokreti i na poslovnom i na ljubavnom planu.

 

Međutim, dosta toga zavisiće od toga kako ćete se vi postaviti u novim okolnostima, koliko ćete biti prisebni, staloženi i spremni da preuzmete stvari u svoje ruke.

 

OVAN

 

Pozicija Venere, vladaoca vaše astrološke kuće ljubavi, može da vam donese prekid veze sa osobom koju poznajete preko posla, a ako ste slobodni, ulazak u vezu sa nekim ko nosi uniformu na radu.

 

BIK

 

Vaš vladalac, Venera, u prepunom polju ljubavi, donosi vam nove susrete i poznanstva, naročito sa mlađim osobama koje se bave kreativnim zanimanjima. Ako ste zauzeti, smeta vam partnerova ljubomora i posesivnost.

 

Iskoristite sve što imate do 15. avgusta: Spremite se za OVE ljubavne izazove!

 

BLIZANCI

 

Venera, simbol posla, pod uticajem Jupitera iz Device može da vam donese uvećanje prihoda. Izbegavajte rasprave sa partnerom, kao i rizične finansijske transakcije, podizanje kredita i kupoprodaju nekretnina.

 

RAK

 

Oslabljena pozicija planete ljubavi, Venere, u izazovnom aspektu s vašim vladaocem Mesecom, u drugoj polovini nedelje, može da vam donese neko razočaranje na emotivnom planu. Novac vam pristiže preko poslova sa strancima.

 

LAV

 

Prepuna kuća ljubavi i posla nagoveštava mogućnost strastvenog susreta sa nekim koga ste već upoznali preko poslovnih kontakata. Novac vam pritiče, ako se bavite privatnim biznisom ili nekom uslužnom delatnošću.

 

DEVICA

 

Venera blizu vašeg vladaoca Merkura u polju ličnosti, čini vas atraktivnim i privlačnim za suprotni pol, tako da će mnogi želeti da se nađu u vašem društvu. Ako ste u vezi sa nekim ko često putuje, moguća su razdvajanja.

 

makonda-tracker