Astro saveti

Iskoristite sve što imate do 15. avgusta: Spremite se za OVE ljubavne izazove!

0
Dok Mesec u znaku Vage obeležava sedmicu odnosa, Venerini aspekti stižu na red tek krajem nedelje. Prvo će Merkur krenuti u analizu i svojim trigonom sa Plutonom uticati na promene, najviše u stavovima i mišljenju.

 

Poruka koja donosi promene

 

foto: Profimedia

Neke će biti vezane za promenu stana, druge posla, ali najčešće će to biti poruke upućene lično vama, i govoriće o vašim osobinama ili nedostacima. Neki će dobiti direktne poruke, a neki će morati da prate i čitaju „između redova“. Ako vam se određena rečenica ponavlja više puta istog dana ili vam se javljaju osobe sa istim imenom, povežite ih sa onim što znači njihovo ime ili šta je to što te dve osobe imaju slično.

 

Poruke i misli koje se pokrenu u četvrtak i petak će dosta uticati na ono što vam vikend donosi. A u subotu Saturn polako kreće direktno i odmah zatim pravi kvadrat sa Venerom. Ovaj dan treba posvetiti postu. Posvetiti se ili pomoći starijim, bolesnim i siromašnim ljudima (Saturn). Ovde se traži veliko odricanje i čekanje da bi se dobila ljubav. Onaj ko ima ovaj aspekt u uporednom ili natalnom horoskopu često ima ljubavne patnje ili na ljubav mora da čeka ili mu je ljubav ograničena. Budite posebno pažljivi sa partnerom toga dana jer možete biti povređeni.

 

Ljubav tokom mladog Meseca u Lavu: Dragi Bikovi, upamtite, oko pomračenja Meseca 18. avgusta odložite sve za malo kasnije...

 

Izbegavajte ljubavne teme, kao i ljubavne sastanke. Venera je pored kvadrata u izazovnom aspektu i sa Neptunom, pa to dodatno stvara probleme u ljubavi, emotivnom i finansijskom životu. U nedelju je egzaktna opozicija sa Neptunom, pa u šetnju krenite bez novčanika ili velikog novca jer postoji mogućnost od gubitka istog. Generalno, nebo tog vikenda nije za velike ljubavi i obećanja, kao ni za sređivanje računa i rešavanje finansijskih pitanja.

 

Kada je ovakav vikend pred vama možete se pitati šta raditi, kuda poći. U nedelju Mesec ulazi u znak Jarca i duša će želeti da se osami. Možete se opustiti uz neku istorijsku (Mesec u Jarcu) knjigu (Venera u Devici) ili istorijski film (Venera opozicija Neptun), ali moj savet je da tog dana odete na planinarenje.

 

Dva ili tri sata šetnje na obližnjem brdu ili planini potpuno će vas osvežiti i napuniti energijom. Čista priroda je nešto što su naši preci imali, a nama danas nedostaje. Povežimo se sa korenima preko čiste i zdrave energije i zajedničkim snagama odolimo iskušenjima, a iskoristimo potencijale.

makonda-tracker