Vikendaški astro

Element Vatre vam može pomoći do 10. jula: Energija se menja na dan prelaska Meseca u Vagu, ali kako?

0
8. jul 2016. godine bio je dan povoljan za promene, koje donosi Mesec u Devici, koji je dobar za praktične stvari, svakodnevne aktivnosti, posebno vezane za posao, zdravlje, pružanje usluga drugima, pomaganje ili za čišćenje, uređenje doma ili poslovnog prostora...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Povoljan i za komunikaciju, druženje, dogovore razgovara koji mogu da budu uspešni jer je Merkur u sekstilu sa Jupiterom. Biće i dobrih vesti. Dobro je da ispoljite svoje stavove i mišljenje. Ovo je lunarni dan povoljan za prelazak ranije učinjenog u materijalni oblik, dakle za realizaciju onoga što je već započeto kroz neku vrstu rada i aktivnosti.

 

Venera je u Raku 8. jula još uvek u trigonu sa Marsom u Škorpiji, što povoljno utiče na ljubavne strasti, muško-ženske odnose, ljubavne veze, posebno ako imate podznak u Ovnu ili Škorpiji. Venera je i u kvadratu sa Uranom u Ovnu, što može doneti i uzbuđenja, iznenadne susrete, kontakte, ali i da deluje na finansije, donese neočekivane troškove, ili neke napete odnose, koji mogu da vas uzbude ili uznemire. Nije povoljno vreme za ulazak u novu vezu, jer neće potrajati, a pratiće je osećanje neizvesnosti i uzbuđenja.

 

Početak promena: Iznenadićete se onime što vam donosi mlad Mesec u Raku!

 

Najviše će delovati na one koji imaju podznak u Biku ili Vagi. U Biku kroz odnose drugima iz okoline, gde može da iskrsnu i neki kontakti koji nisu prijatni i gde je potrebno da pokažete nešto više fleksibilnosti i takta da biste ih rešili. Uzbuđenja i napetost su mogući u odnosima sa drugima iz neposredne okoline, pre svega kroz posao, komunikaciju u poslovnim odnosima.

 

Mesec u Devici u noćnim satima je u opoziciji sa Neptunom i u kvadratu sa Saturnom što može da donese nejasnoću, zbunjenost ili neiskrenost, kao i sklonost i neraspoloženje, kod nekih čak i tugu. Izbegavajte samokritiku i kritiku, zamerke i prebacivanja, jer mogu nepovoljno da deluju na odnose sa drugima i na raspoloženje.

 

Osobama sa podznakom u Raku je 20.00 vreme kada ne bi trebalo da komunicirate sa drugima, jer to neće proteći prijatno i može nepovoljno da utiče na vaše raspoloženje. Nepovoljno je i da putujete u to vreme. Najbolje je da odmarate i što manje se prepuštate osećanjima.

 

makonda-tracker