Snaga, hrabrost, borbenost

Marsov direktni hod preko Škorpije: Kakvog li muškarca budi?

0
Mars, planeta akcije, seksualnosti i energije, 29. juna 2016. godine kreće direktnim hodom preko znaka Škorpije, gde uticaj dolazi do punog izražaja...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Već početkom perioda, dok polako ali sigurno ide ka Strelcu, obrazuje izazovan aspekt sa Uranom, planetom preokreta, više sile, okolnosti na koje uglavnom ne možemo da utičemo.

 

Ipak, upravo zbog tog aspekta, jednog jedinog, mnogi će čuti ili saznati nešto što će ih u najmanju ruku šokirati. Prelazak Marsa preko znaka novca i strasti pod uticajem eksplozivnog Urana donosi ljubomorne scene zbog partnerove posesivnosti i upozorava da bi trebalo pažljivo rukovati s novcem. Kada se oluja smiri, otvoren razgovor sa partnerom može dosta da pomogne, važno je samo da izaberete pravi trenutak.

 

Narodnjački horoskop: Ovo je vaš sudbinski hit prema horoskopskom znaku

 

Jaka pozicija Marsa u Škorpiji upozorava i na mogućnost problema sa reproduktivnim organima, prostatom, zubima. Ove nedelje, pozicije Marsa i Urana najviše će uticati na Ovnove, Škorpije, Jarčeve i Vodolije, mada ni ostali znaci, naredna dva meseca, neće biti pošteđeni uticaja neumoljivog Urana u sprezi sa moćnim Marsom.

 

OVAN

 

Direktan hod vašeg vladaoca Marsa, preko osme kuće u sprezi sa Uranom donosi vam strastveni susret sa prilično samovoljnom i dominantnom osobom zbog čije posesivnosti su moguće i ljubomorne scene.

 

BIK

 

Simbol strasti i akcije, Mars u direktnom hodu preko vaše astrološke kuće ljubavi nepovoljno utiče na komunikaciju sa partnerom, a ukoliko ste slobodni, možete da upoznate atraktivnu, ali zauzetu osobu.

 

BLIZANCI

 

Planeta akcije i posla, Mars, u šestom astrološkom polju pod uticajem Urana, upozorava da obratite više pažnje na odnos prema saradnicima i kolegama.

 

RAK

 

Mars, simbol energije i seksualnosti, u vašem astrološkom polju ljubavi može da vam donese stastveni susreta sa nekom Škorpijom ili Ribom čija vas prošlost može u najmanju ruku šokirati.

 

makonda-tracker