astro

NEDELJNI HOROSKOP: Detaljna astro prognoza za posao, ljubav i zdravlje

0

Nedeljni horoskop do 25. jula 2021. godine!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN (21.3- 20.4)

Posao – Imate potrebu da se istaknete, posebno u poslovima u vezi sa javnošću, moguće u sportu, politici ili umetnosti, ali i u sferi marketinga. Nemate milosti prema konkurenciji, ali sa nekima od njih možete naći zajednički interes i započeti nov posao. Ovaj period vam donosi probleme u radu sa osobama poznatim u javnosti. Dobićete obećani novac ali ćete morati da se prilično pomučite da bi se to i dogodilo. Nemojte ulaziti u bilo kakvu transakciju sa drugim Lavom ili Vodolijom.

Ljubav – Verovatno nećete odoleti nečijoj slatkorečivosti i bićete spremni da se maksimalno angažujte u vezi koja nema neku veliku perspektivu. Ako ste mladi, teško da ćete odoleti čarima jedne Vodolije, Raka ili Vage. Ako imate stalnog partnera, možete doći u prilično neprijatnu situaciju. Oni koji su u krizi mogli bi imati ozbiljnih problema u komunikaciji.

Zdravlje – Ne odustajte od dijete.

BIK (21.4- 21.5) 

Posao – Imate veliku potrebu za dokazivanjem da ste u pravu i vaša sposobnost da ubedite druge u ono što želite dolazi do izražaja. Ako se bavite poslom u kome može da dođe do izražaja snaga vaše ličnosti ili principijelnost, to može stvoriti probleme sa pretpostavljenim ili sa kolegama. Najviše novca može vam otići na neke stvari za domaćinstvo ili ako ste mladi za kupovinu kompjutera ili elektro uređaja. Pazite samo da li vam prodaju ispravnu stvar.

Ljubav – Niste načisto šta želite ili se prepuštate sanjarenju o nečemu što je malo verovatno. Neko ko često putuje ili koga ne možete iz određenih razloga da viđate koliko biste želeli može vam postati prava opsesija. Moguće je poznanstvo preko radnog mesta sa osobom koja nije slobodna.

Zdravlje – Briga za starijeg člana porodice.
 

Mračna strana vaše ličnosti: Horoskop TEŠKIH osobina za svaki znak Zodijaka



BLIZANCI (22.5-21.6)


Posao – Niste preterano zadovoljni razvojem situacije na poslu, naročito ponašanjem osoba od kojih očekujete tačne informacije. Čuli ste nešto što vas dovodi u izvesnu dilemu u pogledu toga kako da se postavite u buduće u vezi sa poslovnim partnerima u inostranstvu. Finansijska situacija vas brine, jer mnogo radite a novac ne stiže. Vrlo brzo će se popraviti a naći ćete i neki nov izvor prihoda

Ljubav – Ako ste opsednuti razmišljanjima o Ovnu ili se pretvara da vas ne primećuje, istu taktiku primenite i vi. Početak perioda donosi interesantna poznanstva sa osobama koje žive u inostranstvu ili sa onima koje ste nekada poznavali. Moguća je obnova veze sa osobom mlađom od vas. Imate veliku potrebu za ljubavlju ali vam nije stalo da po svaku cenu budete s nekim ko nema mnogo vremena za vas.

Zdravlje – Ne uzimajte mnogo hladnoga i gaziranih pića.


RAK (22.6-22.7) 

Posao – Ako se bavite medicinom, farmacijom, umetnošću, početkom sedmice ste u situaciji da napravite dobar aranžman sa nekim ko radi za stranu kompaniju ili često putuje u inostranstvo. Ako ste mladi, trebalo bi da obnovite znanje stranih jezika. Nemojte zaključivati posao sa Blizancima sa kojima ste već imali problema u komunikaciji. Troškovi vam se nagomilavaju a vi nikako da postignete cilj, a to je da započnete posao sa osobama koje su vam ga odavno obećale.

Ljubav – Nemate potrebnu podršku od strane stalnog partnera, ali zato postoji neko ko i te kako misli na vas. To je utoliko naglašenenije ako se radi o nekome koga nikada niste mogli da računate, moguće da se radi o osobi koja često putuje ili nije iz vašeg mesta rođenja.

Zdravlje – Vreme je da razmislite o dijeti ili promeni režima ishrane.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia
foto: Profimedia


LAV (23.7- 22.8)

Posao – Imate previše posla koji vas u priličnoj meri opterećuje jer biste se radije bavili poslovima u kojima bi vaša kreativna crta mogla doći do izražaja. Jedna Riba vam može stavljati primedbe bez većeg razloga a jedan Lav su vam desna ruka u poslu. Budite istrajni u realizaciji svojih planova. Neko će vam ponuditi posao koji će biti dobro plaćen a vi ćete misliti da je ispod vašeg nivoa. Nemojte se previše dvoumiti nego ga prihvatite. Trebalo bi da igrate igre na sreću i to početkom perioda.

Ljubav – Ceo period je pun uzbuđenja, posebno ako ste u vazi sa Blizancima a ako niste, imate šanse da ih upoznate. Upravo predstavnici ovog znaka mogu delovati na vas kao magnet. Ako ste u podznaku Jarac ili Rak ne opterećujete partnera svojim brigama.

Zdravlje – Pazite se u vožnji.

DEVICA (23.8 - 22.9)

Posao – Vaša ambicozna priroda dovodi vas do iscpljivanja. Ako ste sada već poprilično klonuli, poslušajte savete a izbegnite društvo onih koji vas icrpljuju a ništa vam konkretno ne pomažu. Jedan Jarac vam pomaže, a vi toga verovatno niste ni svesni. Nervira vas neizvesnost koju vam stvaraju neredovni prihodi i neka dugovanja koja smatrate da su vam nametnuta bez razloga. Previše se opterećujete pitanjima novca.

Ljubav – Priželjkujete da vam se dogodi nešto lepo i romantično ali malo šta činite da do toga i dođe. Ne budite malodušni nego imajte više poverenja u sebe. I dalje su za vas najidealnije osobe Jarac, Ribe i Škorpja misli na vas.

Zdravlje – Fizički se iscrpljujete što se loše odražava na vašu psihu.

 



VAGA (23.9 - 22.10)

Posao – Uspećete da zahvaljujući srećnim okolnostima svoje ideje materijalizujete i da moguće postanete popularni. Mogući su kontakti sa raznim osobama, razni obrti na poslu, mnogo druženja i prilično uloženog napora. Od Ovna ili Škorpije dobijete interesantnu vest. Igrajte igre na sreću i vaš znak je jedan od onih koji bi mogao da nešto dobije, naročito ako vam je podznak u Ovnu, Strelcu ili Vodoliji.

Ljubav – Ako ste mladi u mnogo ste boljoj situaciji nego ranije jer uspevate da se prilagodite na potrebe partnera. Nemojte se previše nervirati ako vas partner bude kritikovao da ste zainteresovaniji za posao nego za njega. Trenutno ste mnogo više posvećeni ambicijama na poslu nego ljubavnom životu.

Zdravlje – Bilo bi dobro da ostavite duvan.

ŠKORPIJA (23.10 - 22.11)

Posao – Vaše ambicije su realne. Potrebna vam je dobra organizacija posla i malo više poverenja i u sebe i u kolege. Niko vas neće izneveriti, ma kako vam situacija izgledala možda nepovoljnom. Jedan Ovan će vam ponuditi posao koji će vam se brzo isplatiti. Možete očekivati lepe prihode, ako budete dovoljno taktični, uporni i i spremni na saradnju sa novim kolegama koji imaju svoje uslove pod kojima žele da rade sa vama.

Ljubav – Više vas opterećuje situacija u domu nego na poslu, osim ako ne radite u privatnoj firmi. Partner vam može biti desna ruka u poslu, ma kog pola i struke da ste. Poslušajte njegove savete ideje, naročito ako ste u braku, mnogo je praktičniji od vas.

Zdravlje – Više se krećite.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia
foto: Profimedia


STRELAC (23.11 - 21.12) 

Posao – Želećete mnogo, ali u stvari ne bi trebalo da žurite sa donošenjem odluka jer vam malo toga ide u prilog. Dobijate ponudu za zajednički posao sa Lavom. Ako budete išli negde na put, bićete skloni da trošite više nego što ste planirali. Nikako nemojte pristati na neku kupovinu ili pravljenje fiansijskog aranžmana sa Blizancima i Devicom. Nepovoljan period za transakcije sa njima i dalje traje.

Ljubav – Morate da pokažete osećaja u većoj meri nego što biste želeli. Početak sedmice donosi vam mogućnos da se izrazite rečima, a vi ćete uspeti da odaberete one prave, da mnogo kažete i nešto otkrijete o sebi.

Zdravlje – Proverite vid.

JARAC (22.12 - 20.1)

Posao – Prva tri dana ovog perioda pokušajte da budete manje uporni, kritizerski nastrojeni i pokušajte da imate razumevanja za za rođene u znaku Raka, Lava ili Vodolije. Potrebna vam je mnogo bolja koncentracija,a ona će se od kraja sedmice popraviti kada budete imali na koga da prebacite deo obaeze. Imaćete neki poveći izdatak koji će vas naterati da malo bolje razmislite o svom finansisjskom stanju i da budete mnogo realniji. Ne verujte mnogo u obećanja u vezi sa isplatom.

Ljubav – Početak i kraj perioda mogu biti pomalo stresni jer vam je potrebno da imate osećaj da vladate situacijom a upravo se to ne događaj. Imate pogrešnu predstavu o osobi koja vam je draga. Njoj je i te kako stalo do vas, ali je uzdržanija nego inače iz nekih svojih ličnih razloga.

Zdravlje – Više se odmarajte.

 

 



VODOLIJA (21.1 - 19.2)

Posao –  Ako ste u saradnji orijentisani na žene, posebno na Bikove, Rakove, Lavove, iskoristite to na najbolji mogući način. Preko poslovnih kontakata predstoji interesantan susret, moguće posredstvom koleginice ili rođake. Razmišljate o promeni posla ili saradnika. Stižu manji iznosi sa zakašnjenjem jer niste u stanju da svoje troškove svedete na razumnu meru. Ako planirarte kupovinu kola iz druge ruke, nepovoljan period još traje, čak i ako se radi o bliskoj osobi.

Ljubav – Potpuno ste egzaltirani, naročito ako ste slobodni a pruža vam se prilika da upoznate nekoga ko se bavi umetnošću, sportom ili je često na putu. Kako vreme bude odmicalo, tako ćete i vi biti sve sigurniji da bi pre toga trealo da dobro upoznate tu osobu.

Zdravlje – Počnite intenzivnije da se bavite rekreacijom.

RIBE (20.2 - 20.3)

Posao – Ako se iko žalio na sumoran život to ste vi. Zaista se mnogo toga svalilo na vaša pleća. Izlazite u susret svima, a najviše ženama iz vaše porodice ili koleginicama, ma kog pola da ste i ma šta mislili o njima. Dobri kontakti sa ženama u velikoj meri vam olakšavaju završavanje poslova. Nečija finansijska situacija vas prilično brine i spremni ste da mu pomognete. Možete doći u situaciju da date novac bespovratno.

Ljubav – Vrlo ste nepoverljivi ma o kome da se radi iako će neko pokušati da vam se udvara.Dobro bi vam došao kraći flert početkom perioda koliko da se energetski malo dopunite jer se osećate prilično usamljeno čak i ako ste u braku ili stalnoj vezi.

Zdravlje – Bilo bi dobro da se bavite meditacijom.

makonda-tracker