astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vas čeka na polju ljubavi, posla i zdravlja (od 21. do 27. juna)

0

Horoskop za narednu sedmicu: saznajte šta vaš znak može očekivati!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Očekuje vas nedelja promena, ali i užurbanih i nepredvidivih događaja. Poželjno je odložiti sudbonosne odluke, za sada se bavite kreativnim stvarima i privatnim životom, a krupne korake na poslu ostavite za bolji period. U utorak računajte na pomoć prijatelja, ali pokušajte da se ne umešate u tuđe probleme i konflikte. U sredu je poželjno ne pričati previše o sebi, inače će to poslužiti kao izgovor za spletke i tračeve. Na kraju nedelje budite oprezni u ljubavi - moguće su zabluda i manipulacija.

 

BIK

 

Mogu se pojaviti određene poteškoće u komunikaciji sa porodicom i prijateljima. Dobro razmislite šta ćete reći pre nego što nešto kažete. Pronađite tehniku i načine koji vam mogu pomoći da regulišete promene raspoloženja. Obim posla preti da se poveća, stiže napet period. Možda će vam biti ponuđena obuka iz novog polja delatnosti, nemojte to odbiti.

 

ROĐENI SU POD SREĆNOM ZVEZDOM: Ova 3 horoskopska ZNAKA smatraju se NAJDUGOVEČNIJIM - ovo su njihove TAJNE!

 

BLIZANCI

 

Ove nedelje ćete osetiti da vam sudbina daje priliku da iz korena promenite svoj život i dobijete ono što ste toliko dugo želeli. Imaćete sreće u poslu i u ljubavi. U utorak će vaši planovi početi da se ostvaruju, ali samo ako se i vi aktivirate. Sredinom nedelje pomozite nekome i učinite nešto humano. Za vikend se opustite, najviše će vam prijati boravak u prirodi.

 

RAK

 

Kreativni entuzijazam i dobro raspoloženje neće vas napustiti cele nedelje, iskoristite ovu magičnu energiju. Očigledno se u vama ključaju ozbiljne promene, ali mnoge stvari vam neće baš biti najjasnije. Prijatelji i partner pokazaće razumevanje za vas i pružiće vam podršku. Neočekivani događaj donose vam priliku da unapredite svoje znanje na novim nivoima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Došlo je vreme za sprovođenje plana koji već dugo niste uspeli da ostvarite. Ne oklevajte, učinite odlučan korak napred i osetićete olakšanje i uverenje u svoju snagu. Povećajte broj kontakata i korisnih poslovnih sastanaka. Trenutno možete pronaći pouzdane saveznike u važnoj stvari ako pokažete svoj diplomatski talenat i osećaj za takt i meru. Vikendom pokušajte da posvetite više vremena porodici.

 

DEVICA

 

Morate se koncentrisati na svoj posao. Što ste više fokusiraniji i savesnije ga obavljate, to će biti bolji rezultat i veće zadovoljstvo ćete dobiti od svog rada. Pokušajte da budete realni u vezi sa situacijom u vašem ličnom životu kako se ne biste osećali razočarano. Čuvajte svoj mir, jedino ćete se tako spasiti stresa.

 

 

VAGA

 

Imate velike planove, ali može se pojaviti nepredvidiva situacija koja će doprineti promeni vaših planova. Tako da neće biti suvišno razmisliti o nekoliko rezervnih opcija. Sredinom nedelje možete očekivati uspeh na poslovnom polju, uhvatiti sreću, biti na vrhu. Ne zaboravite na svoju privatnost. Upoznavanje novih ljudi u nedelju može vam doneti ljubav.

 

ŠKORPIJA

 

S jedne strane, želećete da se osećate kao nezavisna osoba, a sa druge strane maksimalno da se oslonite na partnera. Pokušajte da sredite želje i težnje. Biće prilika da lako rešite probleme koji vas se tiču. Ne boravite previše kod kuće, družite se sa prijateljima, izađite negde sa partnerom i maksimalno se opustite.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Ove nedelje držite se strategije za rad koja vam može pomoći da ostavrite željeno - bićete uspešni. Upoznaćete prave ljude i naučićete puno zanimljivih i korisnih stvari za sebe. Kada se aktivno bavite problemima drugih, ne zaboravite na rešavanje svojih problema. Preporučljivo je da započnete sa promenom na ličnom planu - odbacite sve ono negativno što vam ne služi. U petak će mnoge prepreke izgubiti snagu i prestati da vam smetaju.

 

JARAC

 

Ove nedelje je bolje da ne planirate nešto veliko, jer su moguće greške i odlaganje planova. Na poslu ćete morati da pokažete pribranost i tačnost. Moguća je napetost u odnosu sa pretpostavljenima. Mogu se pojaviti mali, ali opipljivi porodični problemi. Bolje ne žuriti nigde, razmisliti pre nego što nešto kažete ili preduzeti bilo šta.

 

 

VODOLIJA

 

Ove nedelje možete lako da se bavite i poslovnim i ličnim životom. Glavno je biti pažljiviji prema novim idejama, čak i ako na prvi pogled izgledaju apsurdno. Ponedeljak može biti dobar dan za promene, uključujući promenu mesta prebivališta. Ali još uvek nije vredno baviti se finansijskim problemima, kao ni uzimanjem kredita. Vikendom je moguća neočekivana, ali blagovremena pomoć člana porodice.

 

RIBE

 

Ove nedelje na vas može pasti mnoštvo problema i moraćete da potrošite vreme i energiju da biste zadržali postignuto. U partnerstvu mogu nastati određene poteškoće, ne okrivljujte jedno drugo međusobno, već pokušajte da rešite problem. Priznajte svoje greške. Vikend je najbolje provesti sa porodicom na putovanju.

makonda-tracker