ASTRO PROGNOZE

NEDELJNI HOROSKOP: Zvezde nose neverovatne dane za SVAKI horoskopski znak (od 7. do 14. juna)

0

Stiže nedeljni horoskop od 7. do 14. juna 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Lav

 

Svemir štiti vredne, ekonomične i praktične ljude koji sistematski idu ka svom cilju. Ove nedelje biće vam na raspolaganju mnoštvo prilika i nikako nemojte da ih propustite. Ovaj period je ujedno i najpovoljnije vreme za službena putovanja, kontakte i nove ljubavi. Obratite pažnju na svoje zdravlje.

 

Devica

 

Bez obzira na situaciju u ovom periodu, ona će zahtevati vašu apsolutnu pažnju i posvećenost. Pokušajte sami da se izborite sa svim, lično donosite sve odluke koje se tiču vas samih. Napetost se može dramatično povećati zbog dodatnih odgovornosti. Ne forsirajte sebe previše na poslu, vež štedite svoje zdravlje.

 

 

Vaga

 

Glavna stvar jeste da se krećete napred postepeno, ne forsirajte događaje, zapamtite umerenost i smirenost - ovo će vam doneti uspeh. Mnoge vaše inicijative do 15. juna biće uspešne. Imate veliku podršku zvezda, pa komunicirajte, kupujte, započnite promene. U ljubavi se od vas zahteva dodatno angažovanje i rad na zajedničkim planovima.

 

Škorpija

 

Najviše pažnje posvetićete materijalnim problemima i finansijskim pitanjima. Uspeh u ovome će u velikoj meri zavisiti od vas, odnosno od vaše sposobnosti da se prilagodite teškim situacijama. Komunikacija, službena putovanja, mobilna primena planova posebno su važni na početku perioda. Romantična energija vlada u odnosu sa partnerom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker