KAKO VAM SE ČINI?

OVOG MESECA ĆE SVI OSETITI PROMENE: Astrolog otkriva najbolje DANE za svaki horoskopski znak!

0

Za ovnove stiže emotivno razdoblje, dok će vage razotkriti dugo skrivane tajne.

Horoskop, astro, astrologija, nedeljni horoskop
foto: Profimedia

Lav

 

Najbolji dan: 27. jun

 

Venera - planeta zadovoljstva, ljubavi i romantike - ulazi u znak Lava, dižući strastvenu i vatrenu Lavlju romantičnu stranu do novih visina.

 

"Ovo je savršen trenutak da se okrenete svom partneru i kažete mu koliko ste zahvalni na svemu što čini za vas. Kao rezultat toga sigurno ćete osetiti snažniju i srećniju vezu" - kaže.

 

Devica

 

Najbolji dani: 21. do 23. juna

 

Merkur se pomera iz retrogradnosti i izlazi 22. juna, a tokom nekoliko dana koji okružuju taj pomak njegov je uticaj vrlo jak, posebno na Devicu, kojom vlada Merkur, planeta komunikacije, intelekta i sećanja. Device mogu očekivati ​​da će dobiti određenu jasnoću oko ciljeva i planova koje su smišljale.

 

"Ako ste razmišljali o tome kako želite napredovati u svom životu ili preispitati ​​stvari, ovo bi bilo sjajno vreme da preduzmete nešto, jer ćete opet moći jasnije videti horizont" - kaže Gejling.

 

"Razmislite koga zapravo želite videti, koju temu želite istražiti ili koje mesto želite posetiti, a zatim to uradite. Ovo je prilika da proširite svoj krug ljudi, povećate aktivnosti ili jednostavno proširite svoje horizonte" - objašnjava.

 

Vaga

 

Najbolji dan: 23. jun

 

Planetarni vladar Vage je Venera, a 23. juna suprotstavlja se Plutonu, planeti ponovnog rađanja. Sa tim dolazi potencijalno izazovni trenutak, koji takođe ima snažan potencijalni rezultat. Iako ćete biti nadahnuti da pogledate ispod površine svojih odnosa i osećati se sumnjičavo prema onome šta biste mogli otkriti, ovo će takođe stvoriti put za snažna otkrića i sposobnost produbljivanja romantičnih odnosa.

 

"Možda se pitate da li neko iz vašeg kruga nešto skriva od vas. Možete biti proaktivni i postaviti neka unapred smišljena pitanja kako biste otkrili šta bi to moglo biti"- kaže Gejling i dodaje da će vam otkrivanje svega što se događa u vezi pomoći stvoriti još čvršće temelje odnosa.

 

Škorpija

 

Najbolji dan: 11. jun

 

Mars, jedan od vladara Škorpije, ulazi u Škorpijinu desetu kuću.

 

"Škorpija će se osećati podsticajnije ili aktivnije u onome što želi raditi na poslu, a energija oko dinamike radnog mesta biće vrlo jaka" - kaže Gejling.

 

"Povoljan je trenutak da malo istražite dušu i razmislite o svojim profesionalnim ciljevima te kako ćete ih ostvariti. Obratite pažnju na potencijalne nove izazove u poslu" - dodaje.

 

Strelac

 

Najbolji dani: 18. do 22. juna

 

Strelčev planetarni vladar, Jupiter, postaje retrogradan 20. juna u četvrtoj kući, što može porodične obrasce ili dinamiku učiniti moćnijima u dane neposredno pre, tokom i nakon ove smene.

 

"To je prilika da saznate više o tome šta za vas zapravo znači dom" - kaže Gejling.

 

U osnovi je njen savet nazvati članove porodice ili se okupiti sa njima, ako možete.

 

Jarac

 

Najbolji dan: 14.jun

 

Jedan od ovogodišnjih astroloških tranzita, formiranje kvadrata između Saturna i Urana, ponovno se događa 14. jun, a to posebno utiče na Jarca čiji je planetarni vladar, naravno, niko drugi nego Saturn kog pokreće stabilnost i struktura.

 

"Iako aspekt kvadrata od 90 stepeni može stvoriti sukobe i napetosti (u ovom slučaju između ukočenog Saturna i pobunjenog, revolucionarnog Urana), on takođe pruža priliku za korisne promene" - kaže Gejling.

 

"Ako, na primer, vi i vaš partner uvek uzimate suši kad izađete sami van, možda je vreme za sitne promene pa možete probati nešto novo, na primer libansku ili kinesku hranu, bilo što što vas može izvući iz kolotečine. Kad izađete iz zone udobnosti tek onda ćete imati sliku svega divnog što vas okružuje i što može postati deo vašeg života" - objašnjava.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker