ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JUN: Blizancima sjajan trenutak za NOVI POČETAK, Rakovi, odmorite se!

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

POSAO: Možete da očekujete dan u kom vas posao neće mnogo opterećivati. Pred vama je prilika da se malo odmorite. Iskoristićete slobodno vreme za neke druge stvari.

LJUBAV: Moguće je da je voljena osoba uložila veliki napor u to da vas animira i da vam ugodi, vreme je da pokažete da to cenite. Uzvratite joj svojom pažnjom i ljubavlju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima za svaki slučaj, ako ste ranije imali probleme na ovom polju.

 

BIK

 

POSAO: Moguće je da planirate da pravite neke važne promene vezane za poslovno polje jer postoje neke stvari koje vam ne odgovaraju sasvim. Pred vama je dobar dan.

LJUBAV: Uživate u neobaveznim avanturama na polju ljubavi i niste spremni da uđete u neku sasvim ozbiljnu vezu. Jednostavno vam sada nije do dubljeg zbližavanja sa nekim.

ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta bi mogao da usledi, pa povećajte unos vitamina.

 

 

BLIZANCI

 

POSAO: Pred vama je povoljan period za pokretanje novog posla, ako ste tako nešto imali u planu. Ako se bavite već privatnim poslom, dolazi vam nova šansa za zaradu.

LJUBAV: Možete da očekujete preokrete na polju ljubavi... Taman ste mislili da poznajete jednu osobu, kad će ona imati priliku da vas iznenadi. Dosta toga ćete otkriti.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i na polju zdravlja nemate neke veće probleme. Pred vama je povoljan dan.

 

RAK

 

POSAO: Konačno ćete uspeti da saznate neke nove informacije koje vam mogu biti veoma važne za poslovno polje. Potrudite se da ih iskoristite na pravi način.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, pred vama je veoma povoljna situacija za nova poznanstva i flert. Ako vam se dopada osoba rođena u znaku Bika, očekuje vas zanimljiva situacija.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Nemojte da se zamarate i da se forsirate teškim poslovima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker