ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. MAJ: Škorpije IZVANREDNE na poslu, Bikovi uživaju u flertu

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

POSAO: Ušli ste u fazu u kojoj niste preterano zainteresovani za posao. Jednostavno imate manjak ambicija. Povoljan je period za godišnji odmor i za putovanja.

LJUBAV: Pronašli ste partnera sa kojim imate jake strasti ali takođe i česte konflikte. Smatrate da je vaša veza pomalo nestabilna. Ipak, u narednom periodu se može pokazati da je suprotno.

ZDRAVLJE: Ako ste imali neke probleme sa zdravljem, uspeli ste da ih rešite. Sve bolje se osećate.

 

BIK

 

POSAO: Zadovoljni ste svojim poslovnim statusom, jer znate da vam je radno mesto stabilno i da nemate čega da se plašite. Ne očekuju vas promene ili problemi, nemate razlog za brigu.

LJUBAV: Flertujete i imate više od jedne opcije za vezu... Ipak, bez obzira na sva ta nova poznanstva, još mislite na bivšu ljubav. Uskoro ćete imati priliku za obnovu kontakta.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne bi trebalo da imate bilo kakve probleme na polju zdravlja.

 

 

BLIZANCI

 

POSAO: Napravili ste malo nepromišljen poslovni potez pa se sada pitate kako će izgledati vaša profesionalna budućnost. Nema razloga za brigu jer će vas faktor sreće poslužiti.

LJUBAV: Taman kada ste pomislili da ste pronašli pravu osobu za sebe, shvatili ste da se pojavio još neko ko vam se takođe dopada. Pred vama su slatke muke i ljubavna nedoumica.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam umerena fizička aktivnost kako biste održali dobru formu i kondiciju.

 

RAK

 

POSAO: Često menjate poslove i dopada vam se dinamična atmosfera. Niste spremni da se posvetite samo jednom projektu. Za sada vam odgovara takva atmosfera.

LJUBAV: U odnosu sa voljenom osobom delujete veoma emotivno ali kada se razdvojite od nje, razmišljate i o drugim opcijama. Moguće je da jednostavno niste spremni za ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Osećate se jako dobro u svojoj koži i na polju zdravlja nemate nikakve probleme.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker