ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MAJ: Device će rešiti komplikacije, Ovnovi ne smeju da veruju tračevima

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

POSAO: Sve vam ide od ruke. Pred vama je veoma povoljan dan u kom lako možete ostvariti svoje ciljeve. Moguć je i neki manji dobitak na sreću ili neke lepe vesti.

LJUBAV: Slušajte svoje srce, a ne druge ljude i tračeve iz okruženja. Pokajaćete se ako ne budete postupili u skladu da osećanjima. Sami znate koja osoba vam najviše odgovara.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas. Ne biste trebali da imate nikakve probleme.

 

BIK

 

POSAO: Danas vas očekuje veliki broj obaveza koje morate da završite u određenom roku. Sve ćete uspeti da obavite perfektno, jer ste veoma posvećeni svom poslu.

LJUBAV: Moguće je zanimljivo novo poznanstvo sa osobom koja bi mogla da bude rođena u znaku Škorpije ili da ima neke karakteristike tog znaka. Pred vama je romantičan dan.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj iako ne biste trebali da imate neke veće smetnje.

 

 

BLIZANCI

 

POSAO: Moguće je da ćete imati dosta pozitivnih dešavanja vezanih za vaše poslovno polje. Konačno osećate veliko olakšanje i u vama se budi nada za bolje sutra!

LJUBAV: Idealan dan za novo poznanstvo koje bi moglo da dovede do značajne i lepe emotivne veze. Vaš šarm i harizma koju prirodno posedujete dolaze do izražaja.

ZDRAVLJE: Ne izlažite se stresnim situacijama. Potrudite se da svoj život ispunite pozitivnim sadržajima i lepim emocijama.

 

RAK

 

POSAO: Ukoliko ste planirali pokretanje privatnog posla, važno je da izaberete prave partnere i saradnike u tom poduhvatu. Imate dobru procenu i uspećete da nađete odgovarajuće ljude.

LJUBAV: Pored voljene osobe nalazite ljubav, zaštitu, sigurnost i sve ostalo što vam je potrebno. Nadate se da ćete zauvek ostati zajedno, što i jeste veoma moguće.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da imate veće probleme kada je u pitanju polje zdravlja.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker