ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. MAJ: Bikovima sve ide po planu, Ovnovi nisu ispunjeni u ljubavi

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

POSAO: Možete da očekujete promene u poslovnom okruženju. Moguće je da neke stvari sada baš i ne zavise od vas. Ipak, neće se desiti ništa oko čega biste trebali previše da brinete.

LJUBAV: Ne osećate se dobro u vezi u kojoj ste trenutno i uskoro ćete poželeti da budete pored neke druge osobe. Najvažnije je da slušate svoja osećanja i da ne trpite ništa.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je relaksacija. Druženje sa prijateljima će vam veoma značiti.

 

BIK

 

POSAO: Solidan dan je ispred vas. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na poslovnom planu. Možete da očekujete da će sve ići baš kao što ste i planirali.

LJUBAV: Zanimljiva avantura u koju ste se upustili ipak nije ono što ste mislili da jeste. Polako se udaljavate od te osobe. Sada ste već u potrazi za ozbiljnijom vezom i dubljim emocijama.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Na polju zdravlja nemate naglašene tegobe, ne brinite.

 

 

BLIZANCI

 

POSAO: Možete da očekujete veliki broj obaveza. Moraćete da ostanete maksimalno fokusirani kako biste sve završili na vreme. To vam ne predstavlja problem jer volite svoj posao.

LJUBAV: Moguće je da ni sami ne znate šta želite ali nakon nekog vremena preispitivanja svojih unutrašnjih potreba možete doći do pravog zaključka po tom pitanju.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta bi mogao da vas zadesi. Povećajte unos vitamina i tečnosti i odmarajte.

 

RAK

 

POSAO: Možete da organizujete svoje vreme onako kako vama odgovara što je svakako pozitivna stvar. Na raspolaganju imate sva sredstva koja su vam neophodna za uspeh.

LJUBAV: Maksimalno ste posvećeni svom partneru i očekujete da vam on zauzvrat pokaže svoju ljubav i poštovanje. Očekuje vas veoma lep i romantičan period.

ZDRAVLJE: Zaštite svoju kožu od UV zraka. Potrebna vam je bolja nega.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker