ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. MAJ: Bikovi mogu da se nadaju PROFITU, pred Devicama ispunjenje želja u ljubavi

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

POSAO: Stabilizuje vam se polje finansija i smatrate da ste konačno na pravom putu kada je u pitanju poslovno polje. Ne biste trebali da imate neke veće brige i probleme.

LJUBAV: Niste preterano diplomatični, kažete ono što mislite i očekujete da vas voljena osoba prihvati takvog kakav ste. Možete da očekujete da ćete imati dobar odnos sa njom.

ZDRAVLJE: Čuvajte urinarni trakt. Generalno ne biste trebali da imate veće probleme.

 

BIK

 

POSAO: Očekuje vas sklapanje ugovora koji vam može doneti značajne pomake na poslovnom planu. Ako se budete potrudili da ispunite svoj deo dogovora, imaćete dobar profit.

LJUBAV: Ukoliko ste planirali brak sa trenutnim partnerom, današnji dan je povoljan za veridbu i objavljivanje odluke. Pred vama su jako lepa dešavanja na emotivnom polju.

ZDRAVLJE: Sklonost ka iritacijama na koži je naglašena pa se potrudite da je negujete.

 

 

BLIZANCI

 

POSAO: Jako vam je važno da se pokažete u najboljem svetlu pred svojim kolegama i saradnicima. Ako budete ostavili dobar utisak, od toga ćete imati koristi.

LJUBAV: Vi ste navikli na česte promene i ne volite statičnost ni kada ste sami ni kada ste sa partnerom. Od njega očekujete da pronađe nove načine da vas zabavi.

ZDRAVLJE: Trenutno ste malo osetljiviji pa povedite računa o zdravlju. Preporuka je da odete na redovnu lekarsku kontrolu.

 

RAK

 

POSAO: Imate dosta slobodnog vremena i tokom današnjeg dana niste ni malo opterećeni poslom. Ne biste trebali da imate nikakve brige i probleme.

LJUBAV: Razgovor sa osobom koja vam se dopada može dovesti do zbližavanja i novih, intimnijih dešavanja između vas. Uživaćete u početku nove veze koja je pred vama.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju. Ne očekuje vas ni jedan razlog da budete zabrinuti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker