numerološke tajne

NIŠTA NIJE SLUČAJNO, VEĆ IMA SVOJE TAJNO ZNAČENJE: Evo šta znači ako ste rođeni PARNOG ili NEPARNOG datuma

0

Kombinacija brojeva datuma vašeg rođenja otkriva mnogo o vama, vašim talentima, životnim predodređenjima...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

5. Nepar – par – par

 

Ove osobe odlikuje izvanredna umerenost na emotivnom, duševnom i duhovnom polju, ako i na svim ostalim poljima življenja. Predviđa im se siguran uspeh ukoliko se budu bavili i posvetili prirodnim naukama. Može se reći da su rođeni matematicari i suptilni fizičari, ali da se mogu sa maksimalnim uspehom iskazati i kao svestrani biolozi, posvećeni botaničari, analitični ekolozi. Oni nikada i ni pod kakvim uslovima ne dozvoljavaju sebi burnu reakciju, bez obzira na određene stvari i pojave koje izlaze iz kruga normalnosti i svrsishodnosti. Deluju kao da ih apsolutno ništa ne iritira. To nije tačno, već oni uspevaju sve i svakoga da dovedu na pravu meru i pravo mesto, pa ne žele da prave nepotrebni cirkus.

 

6. Par – nepar – par

 

Spoljašnja hladnoća ovih osoba samo je posledica maksimalne uravnoteženosti, koja omogućava da se u svakoj prilici reaguje britko, hladne glave i krajnje odmereno i primereno. Posebno im od ruke idu oni poslovi gde se traži organizacija širih razmera. Samo oni su u mogućnosti da znaju u svakom trenu što se događa na kom delu opsežne akcije i uvek imaju pri ruci više spremnih alternativa za svaki problem koji može da iskrsne. Sa lakoćom i nenametljivom spontanošcu i sigurnošcu znaju da nametnu svoju volju okolini.

 

7. Par – par – nepar

 

Ovim osobama je bliži i pristupačniji fizicki svet. To posebno dolazi do izražaja ukoliko ove osobe odluče da naprave karijeru kao lekari, hirurzi, psiholozi ili psihijatri. NJihova dijagnostika je fantasticna.

Njima kao da je suđeno da pomažu drugima i da pri tome ne vode računa o svojim interesima. Uvek su pri ruci i spremni da pomognu. Nemate popust zato što ste im stari prijatelj, niti lošiji tretman što vas ne poznaju ili su pak sa vama u svađi. Ova kombinacija daje osobe koje imaju vrlo široko obrazovanje, proisteklo iz još šireg pogleda na svet i fantasticnog uvida i vladanja morem tako raznorodnih područja, pojava i stvari.

 

8. Par – par – par

 

Kod ovih osoba naglašava se puna okrenutost zemaljskim stvarima. Ove osobe su svesne svojih nedovoljnih potencijala da same stvaraju umetnička dela na višoj instanci pa se zadovoljavaju praćenjem i poznavanjem umetnosti na najvišem nivou. Retko se sami upuštaju u avanturu umetnickog stvaranja jer su svesni svojih dometa. Eventualno ih može isprovocirati tuđi izuzetno nizak umetnički domet i veličanje ispraznosti.

 

 

makonda-tracker