astro

JEDAN OD NAJMOĆNIJIH MESECI 2021. GODINE: Mesečni horoskop za MAJ — evo kakve su ASTRO PROGNOZE i koji su VAŽNI DATUMI

1

Prema astrološkom tumačenju, maj je jedan od najmoćnijih meseci u 2021. godini, jer nam donosi pomračenje krvavog Meseca, otvaranje portala Plejade i ulazak Jupitera u znak Riba, prvi put posle 12 godina.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Od 17. do 22. maja otvaranje portala Plejade

 

Sunce se poravnava sa Plejadama, sazvežđem od sedam zvezda za koji se veruje da predstavlja dom naprednim zbezdama. Njihova mudrost nam pomaže da prodremo u dublje dimenzije vlastite svesti.

 

20. maja Sunce ulazi u Blizance

 

Vladavina Blizanca započinje ulaskom Sunca u ovoj vazdušni znak Zodijaka. Sjajno je vreme da svoje misli i ideje prenesete na papir i i onda ih predstavite tamo gde mislite da će vam najbolje služiti. Očekuje vas period dobre komunikacije, bistorg uma, ali i važnih i velikih odluka.

 

23. maj Retrogradni Saturn

 

Saturn ulazi u retrogradnu fazu i ostaće u njoj naredne dve godine. Razmislite šta ste ostavili nerešeno iz 202. godine - možda je ovo idealan period da završite neke stare zadatke.

 

26. maj Pomračenje krvavog Meseca u znaku Strelca

 

Ovo je najznačajniji kosmički i astrološki događaj u maju mesecu, a možda i u celoj 2021. godini. Mesec će dobiti krvavu boju dok doživljavamo potpuno mesečevo pomračenje. Ovo je vrlo jaka energija i ukazuje na to da se velike promene dešavaju. Nešto može iznenada napustiti naš život ili ćemo dobiti neke važne vesti. Očekuje nas skok u dubine naše svesti. Iako pomračenja imaju tendenciju da nose sa sobom tešku energiju, oni nam mogu pomoći da pronađemo jasnu viziju i steknemo bolji uvid u mnoge stvari.

 

29. maj retrogradni Merkur

Merkur ulazi u retrogradnu fazu, i to dok su još tri planete retrogradne (Pluton, Saturn, Merkur). Energije pomračenja podstiču nas da usporimo, povučemo se i fokusiramo samo na stvari koje su pod našom kontrolom.

 

 

makonda-tracker