ASTRO PROGNOZE

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za ljubav, zdravlje i karijeru (do 9. maja)

0

Nedeljni horoskop od 3. do 9. maja 2021. godine

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života povremeno ćete morati odložiti neki ljubavni susret. Potrudite se da nekim darom pokažete pažnju partneru kako se ne bi osećao zapostavljen. Usamlljeni će spajati prijatno sa korisnim.

KARIJERA: Verovatno će vas svako malo nadgledati, ali vi ćete to ili zanemariti ili se praviti ludi. Kontrolisanje nikada nije prijatno, ali ovaj put će se okrenuti u vašu korist. Dobićete dodatne bodove. Neki usavršavaju svoja znanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Brinućete se zbog novca.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Malo je verovatno da ćete olabaviti kočnice. Opuštanje je nešto što bi vam u ovom trenutku dobro došlo, ali vi stalno želite nešto pod svaku cenu, gotovo na silu. Kada bi se malo opustili, sve bi izgledalo drugačije. Razmislite.

KARIJERA: Postavili ste stvari na njihovo mesto i sada ćete raditi mirnije. Vama sada tako i odgovara. Dosta vam je buke. Posebno dobro razvijaće se samostalni poslovi, odnosno oni u kojim možete pokazati svoju individualnost. Bićete kreativni.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u prirodi.

 

 

VAGA

 

LJUBAV: Mnogi će konačno uspeti otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka koje su ih kočile. Biće to napredak u vašim ličnim odnosima. Druga strana će vas podržati i razumeti. Bićete ohrabrivani da idete dalje.

KARIJERA: Niko se ne voli baviti nečim što smatraju gotovim, ali zaostatke ćete morati rešavati. Radi se samo o sitnicama oko kojih se ne treba nervirati. Prihvatite to kao deo posla kroz koji treba da prođete da bi stigli do nečeg većeg i uzbudljivijeg.

ZDRAVLJE&SAVET: Male finansijske brige.

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Možete očekivati mirne ljubavne dane. Ako je pre zastalo između vas i partnera, sad ćete se oboje otvoriti i sami od sebe počećete se poveravati jedno drugome. To će ojačati vaš odnos. Usamljeni će težiti sigurnosti, pa će tražiti samo ozbiljnu vezu.

KARIJERA: Neće biti mnogo vremena za argumentovanje i analiziranje. Potrebno je da reagujete u trenutku i donositi ispravne odluke. Vi ste po prirodi spretni, pa ćete se i ovaj put dobro snaći. Daćete sve od sebe da uspete. Dobro ćete komunicirati sa svima.

ZDRAVLJE&SAVET: Mali pad imuniteta.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker