astro prognoze

FLERT, LJUBAV, NOVAC: Proverite šta vašem znaku donosi MLAD MESEC u Ovnu (od 11. aprila)

0

Saznajte šta vam donosi mlad Mesec u Ovnu od 11. aprila 2021!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Stiže nam mlad Mesec! Mlad Mesec uvek ukazuje na buđenje nove energije u nama i donosi potrebu da krenemo iz početka u potpuno nove životne poduhvate. Sve zavisi od znaka iz koga Mesec kreće svoje putovanje koje zovemo lunarni ciklus, te će simbolika tog znaka pokazati na šta ćemo se najviše fokusirati u narednih mesec dana. Ovog puta, tačnije 12. aprila u ranim jutarnjim časovima kreće mlad Mesec iz znaka Ovna, a kako znamo da je ovo prvi znak u Zodijaku, a to znači da je energija i snaga pripadnika ovog znaka najjača u celom horoskopu , svi ćemo osećati ogroman priliv energije i snage da se potpuno predamo u nešto sasvim novo u narednim mesecima.

 

Šta mlad Mesec u Ovnu donosi vašem horoskopskom znaku, otkriva profesionalni astrolog Nataša Panić.

 

Da li će se ova novina odnositi na posao, ljubav ili na neke druge životne sfere zavisi od nas samih i trenutne faze u kojoj se nalazimo. Pa ipak neki pripadnici zodijačkih znakova će osećati snažnije tu energiju, te ovaj mlad Mesec više će uticati na njih, nego na ostale. 12. Aprila će na nebu će biti četiri planete u znaku Ovna, među njima i Venera, koja već duže vreme tranzitira kroz ovaj vatreni horoskopki znak, pa će maksimalni fokus na ljubav i komunikaciju , upravo kod osoba koje su rođeni u ovom znaku da bude dominantan.

 

 

Ljubav je za Ovnove osvajanje, flert, takmičenje i izazov, te Ovnovi ovih dana mogu da osećaju prejake nalete vatrenih emocija, koje će se tokom naredne sedmice biti toliko vidljive na njima da ih ne mogu sakriti. Ovnovi su zaljubljeni, to je sigurno, a mlad Mesec će im pomoći da te emocije i realizuju u odnosu sa nekim. Oni ne vole da čekaju, brzinski osvajaju, ali moramo da priznamo na vrlo šarmantan način. Ovaj mlad Mesec aktivira sve Ovnove i ovo je njihovo vreme.

 

Ipak, Mars, planeta koja je zadužena za vladarstvo nad ovim znakom, trenutno se nalazi u znaku Blizanaca, pa pripadnici ovog vazdušnog znaka takođe neće biti imuni na početak ovog lunarnog ciklusa. Oni će ga osećati u vidu buđenja sirove energije unutar njih, ambicije i poslovnih planova, koja će im svakako pomoći da uspeju u svojim zamislima. Lavovi i Strelčevi, takođe vatreni tipovi, u pozitivnom smislu će osetiti nalete nove energije, koju mogu da konstruktivno iskoriste. Strelčevima se ovim mladim Mesecom budi kuća ljubavi, kreativnosti, novih ideja, pa će biti vrlo dobro raspoloženi do narednog mladog Meseca, koji će se desiti u maju.

 

Bikovi mogu da budu fokusirani na rad sa inostranstvom, planiranjem dalekih putovanja, ali i radu na svom psihičkom delu. Moguć je ulazak u tajnu vezu ili da se pojave misli koje su povezane sa nekom tajnom osobom a koja ih uzbuđuje i tera na kreativnost.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Rakovima ovaj mlad Mesec aktivira polje posla i karijere, te oni svu svoju energiju mogu da fokusiraju na unapređenje ili na stvaranje novog koraka napred ka tome.

 

Devicama ovaj mlad Mesec aktivira polje ulaganja, tranformacija u poslu, nove početke u poslovno - finansijskim konstrukcijama, pa je preporuka za njih da svoju energiju tokom ovog meseca usmere na takve poduhvate. Vage su veoma aktivirane ovim mladim Mesecom, jer on upravo pokreće njihovu kuću partnerstva, pa vreme pred njima je idealno za definisanje odnosa, ako su u dužoj vezi da redefinišu stare veze i unesu promene i svežinu u taj odnos.

 

Vage će biti vrlo intenvizirane i po pitanju važnih odluka u vezi svog ljubavnog statusa.

 

Škorpijama će najvećim delom ovaj mlad Mesec uneti novine na poslu i službi u kojoj su, ali i potrebu da se bave svojim zdravljem, te je savet za njih da odu na zdravstvene preglede koje već duže vreme izbegavaju.

 

Jarčevi će ovim mladim Mesecom biti aktivirani na poslove koji se tiču kuće, doma i porodice ali i privatnog posla. Idealni dani za započinjanje novih poslovnih privatnih poslova su pred njima.

 

Vodolijama će i te kako prijati ovaj mlad Mesec za donošenje važnih poslovnih ali i životnih odluka, za razgovore sa rođacima, braćom i sestrama ali i za kraća putovanja koja će za njih biti vrlo prijatna i uneti životnu radost i promene u svakodnevnicu. Ribama ovaj mlad Mesec aktivira kuću novca, vrednosti i finansija, te drage Ribe, pripremite se na veći novac, koji vam stiže sa naletom inspiracije, konkretnih ideja i sprovođenja istih, kroz prodaju vaših projekata, ali i kroz samoreklamu, jer ste od početka godine vrlo traženi u poslovnom smislu.

I da se ne zaboravi, ovog dana pokrenite što god želite da vam uspe i poraste.

 

Ako želite da krenete u novu ljubavnu priču, pošaljite poruku osobi koja vam se sviđa. Ako želite da zaradite novac, ovog dana krenite u kreiranje toga što želite da vam donese novac. Napravite ček izobilja, maštajte o novinama u životu, kako će se one pokrenuti i šta želite kao krajnji rezultat da dobijete. Ovo je prvi mlad Mesec ove astrološke godine, pa je važno da postavite tokom meseca temelje svojih želja i krenete u konkretizaciju istih. Važno je da znate šta želite. Posejte nameru tokom mladog Meseca i ako je namera dobra i ispravna izrašće prekrasan cvet ili plod, koji ćete sa uživanjem da uberete.

 

 

makonda-tracker