NAJGORE ASTRO KOMBINACIJE

OVI ZANKOVI NIKAKO NISU KOMPATIBILNI: Njihove veze osuđene su na PROPAST, jedni s drugima TEŠKO izlaze na kraj!

0

Sudeći po horoskopu, ovi znakovi nikako nisu kompatibilni

parovi, svađa, preljuba, raskid, veze
foto: Profimedia

7. Žena Škorpija i muškarac Vodolija

 

Njihova veza neće biti dugog trajanja. Muškarci rođeni u znaku Vodolije definitivno neće uložiti toliko puno energije u vezu koliko će to napraviti osećajne žene Škorpije. U početku će sve biti OK, ali veza neće dugo opstati.

 

8. Žena Ovan i muškarac Blizanac

 

Ova će dva znaka provesti neko vreme zajedno u senzacionalnoj vezi. Međutim, to neće dugo trajati. Oboje ne žele uložiti puno u vezu pa će nakon jednog lepog leta brzo doći vreme za rastanak.

 

9. Žena Vodolija i muškarac Riba

 

Muškarac Riba je vrlo emotivan i sve će uložiti u vezu. On pokazuje svoja osećanja i po svaku cenu želi da veza uspe. Ženi Vodoliji treba više vremena da se zaljubi i čvrsto veže. Muškarac Riba će je gušiti svojom ljubavlju pa će brzo pobeći.

 

10. Žena Vaga i muškarac Škorpija

 

Žena Vaga i muškarac Škorpija brzo će primetiti da ne odgovaraju jedno drugom. Ženi Vagi teško je razumeti ga i jednostavno ne pronalazi s njim zajedničke tačke. S druge strane, muškarac Škorpija smatra se strastvenom i emotivnom osobom, te mu nije jasno zašto ona nije tog mišljenja.

 

11. Žena Bik i muškarac Devica

 

Ova dva zemljana znaka jednostavno su previše slični kako bi veza mogla funkcionisati. Kod nekih veza sličnost je dobrodošla, ali ne u ovoj kombinaciji. U vezi neće biti puno iskrica i oboje će se brzo početi pitati postoji li možda neko bolji…

 

12. Žena Blizanac i muškarac Jarac

 

Žena Blizanac i muškarac Jarac imaju dva različita životna stila. Doduše, pokušavaju stalno otkriti zajedničke interese, ali uglavnom im to ne uspeva. Zbog toga su oboje frustrirani. Muškarac Jarac želi od nje da bude opuštenija, dok žena Blizanac želi od njega da se više zabavlja. Oboje će nakon kratkog vremena shvatiti da njihova veza nema smisla.

 

 

makonda-tracker