ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MART : Postoji osoba koja vam se dopada, ali kojoj još uvek ne otkrivate svoja osećanja!

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Očekuje vas uspeh prilikom saradnje sa inostranim saradnicima, kao i prilikom rešavanja pravnih pitanja. Postoji osoba koja vam se dopada, ali kojoj još uvek ne otkrivate svoja osećanja. Obratite pažnju na disajne organe.

 

BIK

 

Između logičnog razmišljanja i intuicije mnogo je bolje da se oslonite na intuiciju prilikom donošenja poslovnih odluka. Zainteresovani ste za osobu sa kojom možete biti isključivo u tajnoj vezi. Posetite ginekologa.

 

 

BLIZANCI

 

Imate naglašenu želju da se u poslovnom smislu dokažete. Svu svoju energiju usmeravate u oblast posla. Voljena osoba je ljubomorna jer imate komunikaciju i sa drugim osobama. Zdravlje je stabilno.

 

RAK

 

Bavite se realizacijom poslovnog plana na kome ste dugo radili. S obzirom da ste bili jako detaljni sve se odvija bez problema. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo preko posla sa odgovornom osobom. Zdravlje je solidno.

 

Nastavak na sledećoj strani!

žena, nega lica, nega
foto: Profimedia

LAV

 

Na poslu iskrsavaju neplanirane teškoće. Zbog toga ste primorani da izvršite reorganizaciju planova. Dopada vam se osoba sa kojom imate tajnu komunikaciju. Za sada niko ne spominje otvoreno vezu. Mogući su bolovi u leđima.

 

DEVICA

 

Niste sigurni da su određene poslovne ideje potpuno adekvatne tako da ih modifikujete. Zaljubljeni ste, ali nesigurni. Pitate se da li ste dovoljno dobri za voljenu osobu. Pritisak je nestabilan i ne osećate se najbolje zbog toga.

 

 

VAGA

 

Finansijska situacija je stabilna. Realizujete poslovne obaveze krajnje odgovorno i na vreme. Na poslu postoji kolega koji vam se dopada. Čekate da on preduzme prvi korak i pokaže inicijativu u smeru veze. Osećate se dobro.

 

ŠKORPIJA

 

Jako vam je stalo da se dokažete u poslovnom smislu. Prilično ste ambiciozni, energični, znate šta želite da postignete. Imate tajnu simpatiju, ali ne radite ništa po pitanju zbližavanja. Pripazite na bubrege.

 

Nastavak na sledećoj strani!

kapa, trend, trendovi, moda, horoskop, žena, devojka
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Napeti ste. Bez realne potrebe zadali ste sebi zadatak da odradite što više obaveza u što kraćem roku. Dopada vam se osoba koja već ima partnera. Čekate da promeni status pa da krenete u akciju. Mogući su problemi sa disajnim organima.

 

JARAC

 

Zabrinuti ste zbog posla jer ne napreduje onim tempom kojim ste očekivali. Bračna partnerka pokušava da izazove vašu ljubomoru, ali vi ne padate na provokaciju. Mogući su problemi sa kostima: bol ili prelom.

 

VODOLIJA

 

Fokusirani ste na poslovne sastanke. Otvorenog ste uma, skloni kompomisima tako da uspostavljate poslovne dogovore. Zadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. Očekuju vas problemi vezani za lošu cirkulaciju.

 

RIBE

 

U fazi ste kreativnosti. Ukoliko se bavite nekim umetničkim poslom ovo je vaše vreme stvaranja. Očekuje vas novo poznanstvo sa zrelom i obrazovanom osobom. Dopada vam se i započinjete flert. Osećate se dobro.

makonda-tracker