astro

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. FEBRUAR: Ribama se sprema uzbudljiva avantura, Bikovi mogu da se nadaju dugo iščekivanom novcu

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

POSAO: Možda su vam dojadile pohvale koje stalno slušate o sebi, jer finansijski efekti koje postižete ne prate vaš nivo znanja i sposobnosti.

LJUBAV: Sve što budete želeli možete da ostvarite za kratko vreme. Povedite računa da vas strast ne odvede na stranputicu.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem.

 

BIK

 

POSAO: Dobićete neki novac od posla koji ste ranije radili, a koji je bio blokiran. Mogući su dogovori o poslovnim kombinacijama s moćnim ljudima.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, idete ka razilazenju u međupartnerskim odnosima. Ukoliko se oboje ne osvestite, vaša veza može doci u pitanje, pa čak i da se prekine. Možda bi bilo dobro da se razdvojite na neko vreme.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u grlu.

 

 

BLIZANCI

 

POSAO: Sledi početak nove saradnje, ali morate da se potrudite. Što budete vredniji i tačniji, pre ćete doći do rešenja nekog vama vrlo bitnog cilja.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, razmislite, budite predusretljiviji jedno prema drugom i zajedničkim snagama prevaziđite jaz. Ukoliko uspete, nikada više nećete doći u situaciju sličnu ovoj.

ZDRAVLJE: Naglašen je gubitak apetita.

 

RAK

 

POSAO: Ovaj dan bi mogao biti izuzetno dobar kada su u pitanju traganja za nekim važnim odgovorima koji se tiču posla i karijere.

LJUBAV: Slobodni pripadnici ovog znaka će osetiti naklonost prema jednoj divnoj osobi. Šta može biti bolje nego kad naiđete na naklonost osobe koja Vvam se sviđa i koju poštujete?

ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker