sumnja, očaj, neuspesi...

ASTRO PROGNOZE NISU DOBRE: Horoskop za SVAKI ZNAK tokom PUNOG MESECA u Lavu

0

Pun Mesec se dešava 28. januara 2021. godine na 9 stepenu Lava gde pravi kvadrate sa Marsom i Uranom pa se mogu dešavati nasilna ponašanja, emotivni izlivi i slabi osećaji.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Baš kod vas se dešava ovaj pun Mesec pa neke stvari koje su se dešavale pre šest meseci sada mogu da isplivaju na površinu. Moguće je da se osećate zapostavljenim pa nešto preduzmite da bi bili srećni. Naravno da treba voleti i ceniti druge ali ipak ste vi Lav koji treba sebe da stavi na prvo mesto. Sada je sigurno naglašen vaš ego pa što se partnera tiče on je na drugom mestu.

 

DEVICA

 

Vama se ovaj pun Mesec dešava u vašem dvanestom polju psihe, duhovnosti, izolacije pa otud i potreba da se osamite i osmislite kako da uskladite svoju svakodnevnicu. Duboka unutrašnja stanja sada su u fokusu. Moguće je da skrivate svoje emocije od partnera pa sada da bi napredovali trebati javno izneti šta i kako želite i da li on ima ista ili slična osećanja i želje. Svakako da treba biti otvoren da bi sve bilo bolje i jasnije.

 

VAGA

 

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem jedanestom polju prijatelja, želja, očekivanja, udruženja, timova. Mnoge Vage žele da se druže, da traže podršku od prijatelja ili nekih grupnih aktivnosti. Moguće je da potražujete svoju zaradu dok pojedini nisu zadovoljni emocijama od partnera ili prijatelja. Sve promene u partnerskim odnosima su moguće od ulaska u novu vezu ili raskida ili totalne promene u postojećoj.

 

ŠKORPIJA

 

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem desetom polju karijere, jednog roditelja, autoriteta. Karijera dolazi do izražaja pa možete biti primećeni i u centru pažnje. Budite pažljivi i odmereni kada pokazujete sve što imate da pokažete najbolje od sebe. Moguće su neke iznenadne prilike za karijeru pa bi ih trebalo iskoristiti. Samo ako podržite okruženje, i vi možete biti podržani trostruko.

 

STRELAC

 

Vama se ovaj pun Mesec dešava u vašoj devetoj kući pa vi pronalazite svoju snagu i uspeh u veri i optimizmu. Svakako da sada ne trebate biti inertni i da vas mrzi da se pokrenete. Za početak posvetite se deci i partneru u ljubavi. Pojedini Strelčevi bi mogli da se povuku i u samoći pronađu svoj neki unutrašnji mir i harmoniju.

 

JARAC

 

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem osmom polju koje daje transformaciju i finansije od drugih osoba. Mnogi Jarčevi sada mogu da izmire sva dugovanja ili da potražuju novac od partnera. Moguće da vam je potrebna podrška ili neki finasiski ugovor koji možete sklopiti. Sigurno je da stiže potraživanje novca ili da treba izmiriti dugovanja.

 

VODOLIJA

 

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem sedmom polju partnerskih odnosa, javnost, poslovnih kontakta. Bitno je da harmonizujete poslovne i partnerske odnose da ne bude problema. Neke osobe mogu imati izlive ljubomore pa i tu treba biti oprezan. Da bi odnos bio dobar, vi ne smete imati tajne već otvoreno pričajte sa partnerom, budite tolerantni i dajte podršku partneru.

 

RIBE

 

Kod vas je ovaj pun Mesec u vašem šestom polju posla, zdravlja i svakodnevnih obaveza. Sada je vreme da potražite posao ako ga nemate ili da unapredite postojeći. Mnoge Ribe sada treba da osnaže svoje zdravlje, a posebno mentalni sklop i da bolje organizuju svoje svakodnevne obaveze. Budite oprezni u komunikaciji i verujte u sebe.

 

 

makonda-tracker