tajne brojeva

NUMEROLOŠKA PROGNOZA DO KRAJA MESECA: Izračunajte SVOJ BROJ i proverite šta nosi do 31. januara

0

Nedeljna numerološka prognoza do 31. januara!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ako ste broj 5

 

Prihvatite situaciju onakvom kakva zaista jeste. Na neke stvari u životu ne možete uticati i njih jednostavno pustite da se dogode. Ipak, postoje druga otvorena vrata ka novim životnim poduhvatima i planovima. Aktivirajte se na tom polju i znanje koje već posedujete pretvorite u praksu. U ovim danima najviše vam može pomoći stečeno iskustvo.

 

Ako ste broj 6

 

Pred vama je veliki napredak i kreativna energija, zato se ne plašite da iskažete svoje ideje. Fokusirajte se na ono što najbolje znate da uradite i preduzmite odgovornost za svoje postupke, život i dela. Ponekad nam se čini da je pred nama daleki put i da su mnogi naši planovi nedostižni, ali ne zaboravite da pozitivnim mislima i vrednim rukama možete stvoriti život kakav želite.

 

Ako ste broj 7

 

Događaju vam se prave stavri u pravo vreme i na pravom mestu. Ali pred vama je važna lekcija pre nego što ostvarite uspeh - prihvatite je i dobro upamtite. Budite strpljivi, jer Univerzum ima dobre planove za vas. Pokušajte da se oslobodite nezdravih navika.

 

Ako ste broj 8

 

Događaji koji su pred vama učiniće da se osećate zbunjeno i izgubljeno, ali nećete izgubiti nadu. Očekuje vas pojačan pritisak i osećaj tuge ili besa, ali vaša unutrašnja snaga neće dopustiti da se razočarate i odustanete. Pronađite način da se oslobodite negativnih emocija i verujte u svoju energiju i mudrost.

 

Ako ste broj 9

 

Imate snagu volje i razvijate samopouzdanje, što vam donosi uspeh na mnogim životnim poljima. Ljubav i prijateljstvo su svuda oko vas, ali važno je da pre svih saveta, prvo poslušate sebe i svoj unutrašnji glas. Budite sami sebi najbolji prijatelj i ne dozvolite da vas ograničava uđe mišljenje. Ovaj ciklus je prozor u stvarnost i otkriva vam puno novih stvari koje će vam otvoriti oči i pomoći da otkrijete istinu o sebi i drugima.

 

 

makonda-tracker