astro

KOJE ŽENE SU NAJHRABRIJE, A KOJE MORAJU UVEK DA BUDU U PRAVU? Iznenadiće vas šta sve mesec rođenja otkriva o nama

0

Prema astrologiji, na sudbinu žene i njen karakter utiče i mesec rođenja, a evo kakve su dame rođene u kom mesecu.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Januar


U prvom mesecu rađaju se najupornije žene, veoma jake i one koje se nikada ne žale. One jednostavno ne vole da gube vreme pričajući kako im je nešto teško, već vole da sve svoje probleme reše same, na dostojanstven način, piše Mondo.


Februar

 

Dame rođene u februaru su toliko uporne i istrajne, da mogu da osvoje ceo svet. One su tvrdoglave i moglo bi se reći da imaju nezgodan, težak karakter, ali imaju i dosta vrlina. Recimo, veoma su osećajne, odlučne i obožavaju decu.

 

Mart


Reč je o vrlo osetljivim ženama, koje umeju i da budu neverovatno tvrdoglave, ponekad i na svoju štetu. Teško postižu uspeh u karijeri jer su previše skromne, ali su zato magnet za muškarce, zahvaljujući svom beskrajnom šarmu.

 

 

April


Žene poznate u aprilu su vrlo smele i odlučne, pametne, uvek unapred znaju kako treba da izgleda njihov sledeći korak, zbog čega brzo ostvaruju svoje ciljeve.

 

Ono što se nekima ne dopada kod njih, posebno u vezama, je to što kod njih dominira razum, a osećanja su im na drugom mestu.

 

Maj


Žene rođene u maju su nezavisne i beskompromisne, ponekad vrlo zahteve, ali su i rođene vođe. Zahvaljujući tim osobinama, često su na visokim poslovnim pozicijama, ali im je neretko teško da pronađu ljubav, između ostalog i zato što im je materijalna stabilnost prioritet u životu.

 

Jun


Moglo bi se reći da su žene rođene u junu prave porodične žene. Veoma su dobre i osećajne, ranjive, a jedna od najvećih vrlina im je da na zlo.

 

Nastavak na sledećoj strani.

Horoskop, devojka, devojke, lepotice, lepotica, moda, prolećna sezona
foto: Profimedia

Jul


U julu se rađaju stidljive žene, koje su vrlo često sklone preispitivanju svojih odluka. Skromne su, umeju iskreno da vole, ali može se reći da im je mana to što im život zavisi od trenutnog raspoloženja. Porodica im je najvažnija u životu.

 

Avgust


Žene rođene u avgustu vole moć, karijeru i izgaraju da uvek budu u centru pažnje. Njihova harizma im to omogućava, a drugih ih vole i zbog iskrenosti.

 

Septembar


Dame rođene u septembru su veoma emotivne, razborite, ali su i prilično škrte. Ove dame vole da im kuća uvek bude uredna, uglavnom se dobro snalaze u kuhinji, ali su ponekad do te mere ljubomorne da iznenade i same sebe.

 

 

Oktobar


Inteligencija je ono što krasi žene rođene u oktobru. One veoma pažljivo donose sve odluke, sjajno pamte i drže se svojih principa po svaku cenu. Uglavnom su ove dame "glava porodice", upravo zahvaljujući svojim brojnim vrlinama.

 

Novembar


Dame rođene u novembru umeju da budu pomalo sebične, imaju veoma izraženu, snažnu ličnosti i vole uvek da budu u pravu. Strastvene su, temperamentne i umeju da vole, ali muškarcima uglavnom nije lako da "izađu na kraj" sa njima.

 

Decembar


Žene rođene u decembru su kao "tempirana bomba" – veoma su temperamentne i nikada ne znate kada će da "eksplodiraju". Ipak, imaju i brojne vrline – uporne su, veoma hrabre i neposredne, jako su društvene i odane prijateljice. Međutim, zbog nepredvidivog karaktera neretko imaju problema sa partnerom.

makonda-tracker