astro

BIĆE SVEGA ― SAMO NE DOSADNIH DANA: Veliki MESEČNI horoskop za NOVEMBAR

0

Mesečni horoskop za novembar 2020. godine obeležiće početak sa punim Mesecom u znaku Bika i završetak sa punim Mesecom i pomračenjem u znaku Blizanaca.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Ljubav

 

Vruće – hladno mesec za Ovnove u emotivnim partnerstvima. Postojaće dani u kojima ćete se najviše voleti i najbolje slagati, potpuno razumeti jedno drugo... ali postojaće i oni drugi u kojima će vaš odnos biti na ivici sukoba i u kojima nećete imati ni trunku namere da se prilagodite jedno drugom. Nema posebnog perioda u kojem je potrebno obratiti pažnju – jednostavno, ceo mesec je takav od prvog do poslednjeg dana.

Ukoliko se i partner i vi malo potrudite, ovo bi mogao biti jedan zaista zanimljiv i inspirativan period sa puno strasti. Ukoliko se ne potrudite... pa, onda ćete se povremeno džapati.

 

Slobodni Ovnovi – privlačite ljubav, ljubav privlači vas. Ceo mesec je otvoren za zanimljiva dešavanja sa suprotnim polom – i za nove osobe i za rešavanje prošlosti i za avanture a i za ozbiljnije priče koje mogu trajati. Izbor je vaš a vi vidite gde će vas srce i strast koju osećate odvesti i na koju stranu.

 

Posao

 

Ono najbitnije – od polovine novembra dobijate svoju energiju nazad. Da se razumemo, to ne znači da će se čudotvorno sve prepreke skloniti od vas, ne – imate vi da gurate još i da se borite sa ograničenjima – ali znači da će situacije početi da se ipak otvaraju pred vama i da ćete mnogo jasnije videti svoj put.

I nove i stare ponude dolaze do vas, a na vama je da napravite pravi odabir. Sve vezano za papirološka pitanja, dozvole, dokumentaciju – biće rešeno tokom poslednje dekade ovog meseca.

 

Zdravlje

 

Još neko vreme će vas pratiti umor, iscrpljenost, možda i slabiji imunitet – a onda ćete polako početi da se energetski dižete.

 

BIK

 

Ljubav

 

Pred zauzetim Bikovima je mesec koji može ispeglati mnoge nedoumice kada je i odnos i partner u pitanju i može pokrenuti značajnija dešavanja između vas dvoje. Mali je problemčić u tome što sve ovo rečeno može ići i u pozitivnom, ali i u negativnom pravcu – što sve zavisi od tipa i stabilnosti odnosa u kojem ste.

Odnosi koji su „načeti“ mogu biti poljuljani još više izlaženjem neprijatnih istina i tajni na površinu, što može dovesti do sukoba, pa čak i do prekida – bez obzira na to da li je prekid trajne prirode ili ne. Odnosi koji su stabilni i partneri koji su posvećeni jedno drugom pokrenuće pitanja koja su ih do sada mučila, rešiti ih i ući u novu, mnogo stabilniju fazu. Sad ostaje samo da vidite šta će novembar „izneti“ na sto pred vas.

 

Slobodni Bikovi – možete da se vrtite oko prošlosti, možete da uđete u avanturu ili u tajnu vezu, možete da se zaljubite u osobu sa kojom imate razliku u godinama. Sada sve možete.

 

Posao

 

Vi kao vi ćete biti dobro u poslovnom smislu tokom novembra, ali će vam se svaki čas nešto dešavati što će vas ometati, nervirati, vraćati korak unazad. Odnosi sa kolegama su početkom meseca i tokom druge dekade novembra pomalo naporni i teški a verovatno je to period i u kojem će obaveza biti više nego inače.

 

Treća dekada novembra će doneti situacije koje će na prvi pogled izgledati kao komplikovane, ali sa kojima ćete uspeti da izađete na kraj. Drugi deo meseca je stabilniji u finansijskom smislu.

 

Zdravlje

 

Drugi deo novembra donosi pojačanu osetljivost, možda i pad imuniteta. Moguće su tegobe sa urogenitalnim traktom.

 

BLIZANCI

 

Ljubav

 

Sve do kraja prve dekade novembra vi ćete imati čudan osećaj u stomaku kada je vaše partnerstvo u pitanju. Iako ni jedna situacija između voljene osobe i vas neće iskakati iz neke svakodnevne rutine i uobičajenog ponašanja, vi ćete osećati unutrašnji teret i pritisak.

Druga dekada vam donosi informacije u vezi voljene osobe koje vas mogu uznemiriti, onespokojiti i učiniti ljubomornim – možda imate zaista razloga za sve to, a možda ste sve preuveličali u svojoj glavi. Ono što je potrebno jeste da u ovom periodu otvoreno i iskreno porazgovarate jer to može raščistiti situaciju i doneti vam mir. Dosta se emotivnih relacija tokom ovog perioda može srediti, ali biće i onih kojima će pomračenje Meseca u vašem znaku doneti suočavanje sa neprijatnim istinama u vezi vašeg odnosa.

 

Slobodni Blizanci – pažnju suprotnog pola ćete imati, ali trenutno ste više otvoreni za avanture i prolazne ljubavne priče.

 

Posao

 

Težina sa kojom ulazite u novembar brzo počinje da popušta i da se raspetljavaju mnoge situacije koje su vam donosile zakočenost ili zabrinutost. Jedino će finansijski segment ostati kao izraženo nestabilna tačka tokom celog ovog perioda, oko koje ćete morati posebno da se potrudite.

Drugi deo meseca donosi povoljnije mogućnosti za stabilizaciju i za poboljšanje u saradničkim i kolegijalnim odnosima. Ulazite u novu poslovnu fazu čiji će se benefiti brzo pokazati – već tokom decembra meseca.

 

Zdravlje

 

Bolje i stabilnije ćete se osećati u drugom delu meseca, ali je neophodno da imate rutinu i dobre životne navike.

 

RAK

 

Ljubav

 

I u vašim emotivnim partnerstvima novembar će doneti šareniš i tešku stabilizaciju na duži rok. Imaćete periode divnog i mirnog funkcionisanja, kao i one u kojima ćete biti neusklađeni i teško postizati kompromis. Sam početak meseca može doneti neku formu zategnutosti u komunikaciji, ali ćete ovo brzo uspeti da ispeglate.

Sredina novembra opet donosi težinu, naročito ako ste vi i druga strana i inače posesivni i ljubomorni – ovaj period može strahove izneti na površinu i pokrenuti sumnjičavost kod oboje.

I poslednji dani novembra su komplikovani za vaš odnos ali uz pravu dozu iskrenosti i otvorenosti – i ovo biste mogli da rešite bez veće problematike.

 

Slobodni Rakovi – vama novembar donosi dobre mogućnosti da otpočnete lepu ljubavnu priču, ali sam put do toga neće biti baš lagan i bez prepreka. Prvo ćete morati da prevladate svoje strahove i nesigurnosti, ali i da sačekate pravi momenat za dejstvo.

 

Posao

 

Prva polovina meseca, a naročito početnih desetak dana – doneće mnogobrojne zastoje, kašnjenja i odlaganja svega što vam je poslovno važno, a mogu uticati i na vašu finansijsku stabilnost.

Ostatak perioda već donosi rešavanja, nove poslovne zadatke i projekte, klijente – gde ćete moći da pokažete koliko ste dobri u onome što radite.

Poboljšaće se odnosi sa autoritetima i saradnicima, bićete bolje organizovani i lakše završavati svakodnevne obaveze. Kraj meseca stabilizuje i novčane tokove.

 

Zdravlje

 

Prva polovina meseca donosi mogućnosti prehlada, a kod starijih – reumatskih bolova i problema sa kičmom. U ostatku novembra, solidno zdravlje.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker