astro

ASTRO PROGNOZA ZA ZAUZETE I SLOBODNE: Mesečni LJUBAVNI horoskop za NOVEMBAR

0

Proverite šta čeka vaš znak na polju ljubavi u novembru...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

RAK

 

Ako ste u vezi:

Početak novembra vam donosi neusklađenost sa partnerom oko kućnih i porodičnih obaveza. Više puta ćete menjati zajedničke planove, teško ćete postizati dogovore i bićete pritisnuti brigama i nepoverenjem u partnera. Od sredine meseca ćete imati više strpljenja i razumevanja i uspećete da se dogovorite oko važnih stvari. Poboljšaćete odnos i raspoloženje. Druga dekada novembra vam donosi promenljiv period gde će doći do zahlađenja u odnosima sa voljenom osobom. Obuzimaće vas ljubomora, često neosnovano ali će i vaš partner umeti da vam prigovori zbog nečega što nije vaša greška. Sve probleme na koje budete nailazili rešićete u trećoj dekadi meseca. Razgovaraćete iskreno i shvatiti šta želite u vezi.

Ako ste slobodni:

Privlačićete pažnju svojom pojavom i umećete da istaknete svoje kvalitete. Jedna osoba će se u vas zaljubiti i nastupiće romantično, što će vam prijati. Poželećete da započnete emotivnu vezu ali ćete ostati suzdržani jer će vam nešto u ponašanju vaše simpatije delovati sumnjivo. To će navesti drugu osobu da se povuče i pokaže razočaranost. U trećoj dekadi novembra ćete uspeti da se uskladite i kroz bliže upoznavanje i otvorenu komunikaciju da se zbližite emotivno. Nešto stariji Rakovi će izbegavati osobu koja im poklanja pažnju i pokušava da im se emotivno približi. Nećete biti spremni da prihvatite naklonost. Krajem meseca ćete biti otvoreniji i počećete da se viđate. Moguć je ulazak u vezu.

 

 

LAV

 

Ako ste u vezi:

Dogovori i komunikacija sa voljenom osobom odvijaće se otežano već od početka novembra. Nećete imati dovoljno poverenja jedno u drugo i u mnogo čemu se nećete razumeti. Zbog opozicije Venere sa Marsom dešavaće vam se ljubomora i česte svađe. Kada Mars krene direktno, od sredine meseca, doći će do poboljšanja u vašim odnosima. Tokom druge dekade novembra će se osećati zahlađenje između vas i voljene osobe. Bićete povučeni i nepopustljivi. Od treće dekade meseca ćete početi da se otvarate jedno prema drugom i da više razgovarate o svemu što vam pravi smetnje u vezi. Na taj način ćete do kraja meseca uspeti da prevaziđete najveći deo teškoća i uspostavite sklad koji vam je potreban.

Ako ste slobodni:

Osećaćete neodoljivu privlačnost prema nekome ko je strastven po prirodi ali nije postojan u vezama. Mada ćete dobro znati u šta se upuštate, ipak ćete izgubiti strpljenje i biti uvučeni u ljubomorne scene i svađe sa vašom novom simpatijom. Pored najbolje volje, moraćete priznati sebi da se ne možete složiti ni u čemu osim u seksu i odlučićete da prekinete vezu. Krajem novembra upoznaćete osobu sa kojom imate mnogo zajedničkih interesovanja i koja će vam pružati razumevanje. Nešto stariji Lavovi će nailaziti na velike prepreke u pokušaju da priđu osobi koja im se dopada. Delovaće vam kako se sve zaverilo protiv vas. Zahvaljujući vašem strpljenju i istrajnosti, u trećoj dekadi meseca ćete početi da se viđate.

 

 

DEVICA

 

Ako ste u vezi:

Jupiter će 12. novembra praviti konjunkciju sa Plutonom i doneće vam mnogo zabave i prijatnih zajedničkih trenutaka sa voljenom osobom. Pronaći ćete nova zajednička interesovanja koja će vam omogućiti da izbegnete monotoniju i da se bavite novim zajedničkim aktivnostima u kojima ćete oboje uživati. U slobodno vreme ćete izlaziti na mesta za zabavu. Venera će sredinom meseca praviti kvadrat sa Jupiterom. Izbegavajte flert i bilo kakve tajne u odnosu sa voljenom osobom. Oko vas će se kretati veći broj osoba sumnjivog morala što se neće dopasti vašem partneru. Sekstil Merkura sa Jupiterom krajem meseca poboljšaće vašu komunikaciju sa partnerom. Vodićete zabavne i inspirativne razgovore.

 

Ako ste slobodni:

Imaćete više od jedne prilike za ulazak u novu emotivnu vezu. Važno je da napravite dobar izbor. Jedna osoba koja će stalno biti u vašoj blizini i koja će vas umeti nasmejati i zabaviti, a uz to je i privlačna, biće vaš prirodni izbor. Ono što nećete primetiti na prvi pogled je dvostruka priroda te osobe i njena sklonost ka paralelnim vezama. S druge strane, neko ko će vam biti zanimljiv sagovornik ali će delovati pomalo stidljivo i povučeno, krije u sebi kvalitete koji vam odgovaraju. Nešto starije Device će ostvariti kontakt sa osobom koja ih duže vreme privlači, a sa kojom su nekoliko puta neuspešno pokušavale da se zbliže. Ovoga puta ćete imati otvorena vrata i iskoristite pruženu šansu. Veza je moguća do kraja meseca.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

makonda-tracker