astro

BLIZANAC SE ZALJUBI ZA TREN OKA, RIBE SU OPREZNE: Evo kako se pripadnici različitih znakova ponašaju u ljubavi

0

Svaki horoskopski znak zaljubljuje se drugačije - i drugačije se ponaša kada voli.

foto: Shutterstock


LAV

 

Kad se Lav zaljubi, zaljubi se do koske i ne suzdržava se ni u čemu. Tada ima potpuno drugačiji polet i stav, i ponaša se još samouverenije.

 

DEVICA

 

Devica je temeljna, baš kao Bik. Pre nego što se zaljubi, želi da potpuno upozna osobu, i želi da predvidi sve što bi moglo da se dogodi.


VAGA

 

Vagi je zaljubljivanje prirodna funkcija, kao i disanje. Zaljubljuje se bez napora, a tek kada stvari poprime ozbiljniji ton, Vaga počinje da se brine.

 

ŠKORPIJA

 

Kad se Škorpija zaljubi, zaljubi se duboko i strastveno. Opsesivno razmišlja o voljenoj osobi i boli je svaki sekund razdvojenosti. Kada Škorpija da svoje srce, partner mu postaje sve.

 

STRELAC

 

Strelac ne voli ozbiljne stvari nikad, pa ni u ljubavi. Želi da se smeje i zabavlja sa partnerom i želi da, i kada prođe ljubav, obe strane to prihvate lako i ostanu prijatelji.

 

JARAC

 

Jarac se zaljubljuje pažljivo i uz mnogo razmišljanja. Plaše se da ne ispadnu glupi pred voljenom osobom, brinu o svakom potezu i nemaju pojma kako treba da se ponašaju pa samo idu polako i nadaju se najboljem.

 

VODOLIJA

 

Vodolije se zaljubljuju tajno i neće nikom reći da su zaljubljeni sve dok nisu potpuno sigurni da je to to. Nekada uspeju da emocije sakriju i sami od sebe, pa se iznenade dubinom svojih emocija.

 

RIBE

 

Ribe su pažljive u zaljubljivanju jer žele da se zaštite. Pokušavaju da ne ponove greške iz prošlosti i često se plaše ljubavi.

 


 

makonda-tracker