astro

NA POMOLU JE VELIKA LJUBAV ― I TO NA POSLU: Evo šta nam nosi čudesni trigon Venere i Saturna (do 24. oktobra)

0

Magičan trigon Venere i Saturna najviše će uticati na ljubav ― znaćete kada se prava osoba za vas pojavi pred vratima!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Venera će 24. oktobra graditi egzaktan trigon sa Saturnom u Jarcu i ovaj zemljani trigon može konačno da stabilizuje sve ono što vas je do nedavno mučilo u vezi novca, samog odnosa u kojem se nalazite, ili prosto dati vam prve rezultate onoga u šta odavno ulažete.

 

Ako se setimo početka marta meseca, kada je Venera iz znaka Ovna gradila kvadrat sa Saturnom u znaku Jarca, za neke srušila harmoniju i izazvala potrebu da agresivno istupimo u pravcu onoga šta želimo, sada je vreme da bes i ljutnju kao i rušenje, zameni potreba da se “tri puta meri, a jednom seče”, i time izbegne bilo kakva greška ili narušavanje savršenog reda kojem se u ovom periodu teži.

 

Ovo je povoljan aspekt za poslovne aktivnosti, naročito za one koje čekamo da se realizuju, jer je dispozitor Merkur u retrogradnom hodu, i u sekstilu sa Saturnom, jer iz dispozitora pratimo konačnu realizaciju stvari. Astrosimbolički, ovo je zagrljaj koleginice i kolege, ljubav sa starijim partnerom kojeg upoznajemo preko posla, zato sve osobe koje nisu u emotivnoj vezi, mogu upravo sada upoznati nekog kroz radno okruženje ili pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

 

Realizacija zemljanog trigona se odvija kroz lagodnost koja dolazi kroz praktičnost. Sada nećete upoznati nekog tako što ćete otići na pauzu, naručiti kafu i kolače (ovo bi bila Venera iz znaka Bika), već u sred posla, ne dižući glavu sa radnog zadatka, dok dodajete papir nekom ko je ušetao u vašu kancelariju, a vi ste sasvim slučajno podigli pogled, i uočili stariju osobu koja vam uliva sigurnost, i ne mora da bude preterano šarmantna, ali je obučena jednostavno, bez preterivanja, uredno ispeglana/ispeglan, i mladolik, bez obzira na godine, jer Jarac je lepota “zaroboljena u vremenu”, tako da su ovo često ljudi koji sporo stare.

 

Ukoliko ste u emotivnoj vezi, sada će partner da uradi nešto što će da smiri vašu preteranu potrebu za analizom njegovih emocija, da vam “dokaže” ljubav, i samim tim stabilizuje odnos. U egzaktnom aspektu na na 25 stepeni Djevice, Venera će se naći u zoni fiksne zvijezde Benetnash, koja ima prirodu Urana i Saturna, i donosi iznenađenja, naglu promenu i razaranja na emotivnom planu (budući da je Venera), a na 27 stepeni će se naći na fiksnoj zvezdi Zavijavah, koja donosi probleme u braku.

 

 

makonda-tracker