astro

NEKE STVARI ĆE ZAUVEK BITI OKONČANE: Horoskop za TAMNI MESEC (od 16. oktobra)

0

Dok na nebu ne vidimo mlad Mesec u obliku srpa, bićemo svedoci energije tamnog Meseca — očekuju nas izazovni aspekti i mnoge stvari će se zauvek okončati!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ne treba raskidati taj odnos ako u potpunosti niste sigurni da želite raskinuti. U praktičnom svetu ovo znači da smo makar pokušali energetski da raskinemo odnos iako se i dalje ponašamo kao da nismo – npr. čujemo se s tom osobom, ulazimo u rasprave, svađe, nadmudrivanja.

 

Ovaj Tamni Mesec događa se pod izuzetno teškim aspektima – Sunce i Mesec čine kvadrat sa Jupiterom, Saturnom i Plutonom, pa opoziciju s Marsom. Može nam se dogoditi neka nepravda, svađa, nerazumevanje, raskid, pa čak i nasilje.

 

Venera u opoziciji sa Neptunom imaće mnoge iluzije prema drugoj osobi, koje se mogu u jednom trenu raspršiti nakon čega sledi razočarenje. Zato dobro promislimo koga idealizujemo i pogledajmo realnije na stvari.

Ono što je uvek dobro kod ovakvih aspekata jeste da puknu stvari koje ionako nisu imale smisla i koje nigde ne vode. Raskid je neprijatan i kratkoročan, ali na duže staze donosi veliko rasterećenje i vraća ogromnu količinu energije koju nam je takav odnos oduzimao.

 

Ovi Tamni Mesec najviše će pogoditi osobe rođene u drugoj polovini Ovna, Vage i Jarca, kao i one koji tamo imaju neku ličnu planetu (Mesec, Merkur, Veneru ili Mars) ili su u navedenom podznaku.

 

 

makonda-tracker